Contact Uber reclamatii

Contact Uber reclamatii

Contact Uber reclamatii / sesizari  Serviciul relatii clienti

Contact Uber în România

Pentru a verifica disponibilitatea, accesează rubrica  „Ajutor” în aplicația Uber Driver, apoi „Programează o întâlnire în persoană”, alege problema pe care doresti sa o rezolvi

Daca doriti sa luati legatura cu echipa UBER Romania, una din modalitati este direct din aplicatie.

Uber contact și telefon – Contact Uber reclamatii

Contact uber reclamatii

Dacă ai nevoie de ajutor și vrei să iei legătura cu echipa Uber, poți accesa secțiunea „Ajutor” din aplicația ta Uber, sau poți scrie pe help.uber.com/ro. Pentru a lua contact cu Uber în România vezi următorii pași.

Ai întâmpinat o problemă cu Uber și vrei să iei legătura cu echipa din România?
Accesează help.uber.com sau folosește Uber Contact (Ajutor) a aplicației

  Uber contact și telefon pentru siguranta ta – Contact uber reclamatii

 • De exemplu, dacă ai uitat un obiect în mașină în timpul cursei tale, poți lua direct legătura cu șoferul tău partener folosind aplicația
 • Deschide meniul aplicației (colțul din stânga sus) și apasă “Ajutor”
 • Selectează ultima cursă apăsând pe ea
 • Apasă “Am pierdut un obiect”
 • Apasă “Contactează șoferul în legătură cu un obiect pierdut”
 • Introdu numărul de telefon pe care poți fi contactat și apasă butonul “Trimite”
 • Uber te va pune în legătură cu șoferul tău partener în câteva secunde, printr-un sistem anonimizat
 • Nu reușești să discuți direct cu șoferul partener? Selecteză “Contactează Uber în legătură cu un obiect pierdut”
 • Completează formularul cu toate detaliile și apasă butonul “Trimite”
 • Mesajul tău va ajunge astfel în mod direct la echipa de operațiuni Uber România care va reveni cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp posibil
 • Folosește help.uber.com sau secțiunea de Uber contact / “Ajutor“ a aplicației ori de câte ori vrei să iei legătura cu Uber in România.
 • Dacă nu poți accesa secțiunea Ajutor din aplicația Uber de pe telefonul tău, poți intra pe help.uber.com și căuta opțiunea care ți se potrivește.

  Numărul de telefon sau adresa de e-mail este folosită deja

Dacă nu te poți înscrie pentru un cont nou, deoarece numărul tău este deja înregistrat, completează formularul de contact Uber 

Este posibil să te fi înregistrat deja pentru un cont Uber. Le este recomandat utilizatorilor să aibă un singur cont Uber atat pentru curse și comenzi Uber Eats.

Începând cu 06.07.2020, Centrul de Suport Greenlight va fi  deschis pentru suport.

Începând de acum, trebuie să faceți o programare pentru a veni la Centrul de Suport Greenlight. Acest lucru este făcut pentru a asigura  supraaglomerarea, reducerea timpului de asteptare și pentru siguranța dumneavoastră. În cazul în care nu aveți o programare nu o să vi se permită intrarea în Centrul de Suport Greenlight.

Pentru a face o programare, vizitați sectiunea ‘Ajutor’ din cadrul aplicației Uber Driver.

Telefon contact Uber Romania. Reclamatii si sesizari soferi

Telefon contact Uber Reclamatii soferi, Sesizari, Relatii clienti. Probleme. Anulare plata sau comanda. – publicitate –. Cum pot contacta UBER ROMANIA?
Uber – Request a ride

Join the millions of riders who trust Uber for their everyday travel needs. Whether you’re running an errand across town or exploring a city far from home, …

Call Uber Support | Driver Customer Service  – Contact Uber reclamatii

·
Traducerea acestei pagini
contact uber de la www.uber.com
You can get help right in the app. To speak to an agent, go to Help in the Driver app, then navigate to the issue you’re experiencing to see the support …
How to get in Contact with Uber | Uber Blog

Contact our team 24/7 via the Help section of the Uber app, or submit a question at help.uber.com. If you contact Uber through help.uber.com, …

5 comentarii

 1. Am fost contactata pe nr de Anglia cum ca am comandat o cursa de pe Str Observatorului pe Str Veseliei nr 48, Cluj Napoca, ceea ce nu am comandat. Sunt internata in spital. Cer returnarea taxei de anulare 19,51.

  • Buna ziua!
   Dacă ai nevoie de ajutor și vrei să iei legătura cu echipa Uber, poți accesa secțiunea „Ajutor” din aplicația ta Uber, sau poți scrie pe help.uber.com/ro.

 2. Există oare posibilitatea de anulare a călătoriei pe motivul modificării exagerate a timpului de asteptare fara a plăti taxa de anulare?
  Uneori aleg in functie de cel mai scurt timp de asteptare si contează chiar mult.
  Mi s-a intamplat de curand sa aleg un uber care ajunge in 8 min si dupa selectare s-a modificat timpul de asteptare in 20 min.
  Uneori, această diferență este enormă.
  Iar taxa de anulare a fost exact pretul călătoriei, ceea ce mi se pare absurd, pentru ca anularea a fost făcută in aceeași secundă.

 3. Din păcate nimeni nu poate ajunge la distanță sau la minutele sugerate de dumneavoastră , deoarece depinde de traficul ,traseele impuse de dumneavoastră ,doar șoferul poate sa precizeze traseul ( deoarece vede distanță de deplasare pe sectoarele de drum ) ,nu știu cum calculați rata de anulare daca am luat comenzi la distanță ,comenzi cu clienți cu stele sub 4,80 ,rata de anulare a rămas aceeași sau doar un pretext de a onora toate comenzile că nu mai aveți șoferi !!!!!Introduceți foaia de parcurs care e obligatorie și mai detaliată !

  Afișează textul citat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *