More

  Contact Glovo -reclamatii si sesizari

  Contact Glovo -reclamatii si sesizari

  Glovo este una dintre cele mai cunoscute și mai folosite aplicații din Romania când vine vorba de a comanda mâncare acasă, ceea ce ne oferă și opțiuni precum primirea comenzilor din magazine sau chiar farmacii.

  In prezent în majoritatea orașelor din țară, milioane de utilizatori  folosesc Glovo  atunci când doresc să plaseze o comandă.

  Deși există momente când ceva nu merge bine cu acea comandă și avem nevoie contactați serviciul pentru clienți Glovo. Acesta este un lucru pe care mulți oameni nu știu cum să facă.

  - Advertisement -

  Dacă trebuie să contactați Glovo, mai jos vă vom spune cum este posibil acest lucru. Astfel, puteți rezolva o problemă pe care ați avut-o cu o comandă pe care ați făcut-o.

  În plus, este bine de știut că aceasta este o companie care se caracterizează de obicei prin a răspunde rapid atunci când un client îi contactează, așa că nu va trebui să așteptați prea mult.

  Contact Glovo

  Glovo are un serviciu pentru clienți telefonic, care este, fără îndoială, o opțiune bună dacă avem o problemă sau o situație pe care o dorim rezolvată cât mai curând posibil.

  Mulți utilizatori nu cunosc acest număr de telefon, dar acesta poate fi de mare ajutor atunci când caută acea soluție rapidă de la companie. Numărul de telefon Glovo este 932266651.

  - Advertisement -

  Este cea mai rapidă și personală modalitate de a contacta compania, precum și ceva care poate avea ca rezultat o soluție mult mai rapidă a problemelor pe care le avem .

  Ni se vor solicita informatii precum numarul comenzii sau magazinul sau restaurantul in care am plasat acea comanda pentru ca aceasta problema sa fie rezolvata in cel mai scurt timp.

  Contact Glovo -reclamatii si sesizari

  A doua opțiune este probabil cea pe care o folosesc majoritatea utilizatorilor atunci când doresc să contacteze Glovo.

   Pe site-ul său oficial ni se oferă posibilitatea de a contacta compania dacă avem îndoieli, întrebări sau reclamații.

  Se prezintă ca o modalitate simplă de a face acest lucru, pe lângă faptul că este opțiunea la care să apeleze pentru acei utilizatori care nu au aplicația acestui serviciu de livrare la domiciliu pe telefoane.

  Acest site web va fi accesibil de pe orice dispozitiv, lucru care, fără îndoială, este deosebit de convenabil atunci când trebuie să contactăm compania.

  Desigur, nu vom primi întotdeauna un răspuns imediat, deci este mai bine să folosiți acest site dacă aveți o întrebare sau reclamație care nu este prea rapidă, vrem o soluție, dar nu este nevoie de o soluție în acel moment.

  Pașii de urmat pentru a contacta serviciul clienți Glovo de pe site-ul său web sunt:

  • Accesați site-ul web oficial Glovo  de pe dispozitivul dvs. (nu contează ce browser sau dispozitiv utilizați pentru a accesa acest site).
  • Derulați în jos până în partea de jos a acestei pagini web.
  • Uitați-vă în partea de jos a site-ului pentru opțiunea Contact sau Contactați-ne.
  • Se deschide o nouă pagină unde găsim o listă de opțiuni din care să selectăm. Alegeți varianta pentru care contactați Glovo, astfel încât firma să aibă mai multe informații și astfel să poată oferi o asistență mai bună în acest sens.
  • Completați câmpurile care sunt afișate pe ecran, cu datele personale (email pe care l-ați folosit pentru plasarea comenzii etc). De asemenea, adăugați informații despre problemă sau îndoiala sau întrebarea dvs. pe care o aveți.
  • Verificați dacă ați completat toate câmpurile necesare.
  • Faceți clic pe butonul de trimitere.
  • Acum trebuie doar să așteptați ca Glovo să vă contacteze în legătură cu această problemă, lucru care în majoritatea cazurilor se va face prin e-mail, așa că trebuie să fiți cu ochii pe căsuța dvs. de e-mail.

  Citeste si :Ing contact non stop

  Articolul precedentCatalog Lidl 11-17.07.2022
  Articolul următorPret Apple Watch Series 7

  2 COMENTARII

  1. Bună ziua, v-as ruga sa informati clientii de ce s-a scumpit exagerat de mult transportul prin firma dumneavoastra?
   Si problema este ca se scumpeste constant!!!!!!
   De ce, și așa este mult transportul!!!!

   • Salut
    Mulți utilizatori nu cunosc acest număr de telefon, dar acesta poate fi de mare ajutor atunci când caută acea soluție rapidă de la companie. Încearcă sa apelezi nr de telefon Glovo este 932266651

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Nou publicat