Canapea Cameleonda by Mario Belini

Canapea Cameleonda 

In reeditarea sa,   Camaleonda păstrează elementele care au făcut-o un clasic contemporan. De comun acord, Mario Bellini si B&B Italia au decis sa pastreze modulul de sezut de 90×90 cm, precum si spatarul si cotiera, fidele proiectului original, al carui model de croiala  original a fost folosit pentru noua editie.

Tapiteria generoasă din poliuretan care formează designul caracteristic al canapelei Cameleonda , rămâne neschimbată, încă realizată cu sistemul inovator de snururi, cârlige și inele creat de Bellini în 1970, care definește aspectul caracteristic și modularitatea.

Datorită tiranților și inelelor, de fapt, modulele pot fi desprinse și recombinate după bunul plac, permițând canapelei să se adapteze la un gust în evoluție și la nevoile dinamice ale celor care o folosesc. 

Caracteristica fundamentală a canapelei Camaleonda este modularitatea sa nelimitată, un model geometric care permite fiecărui element să devină un fel de pixel uriaș prin care să-ți definești mediul de acasă.

Prin cuplarea  și decuplarea sezutelor , spătarelor și cotierelor, vă puteți bucura de luxul de a vă răzgândi de câte ori doriți, de a muta și de a reproiecta spațiul.

Colectiile de materiale  folosite pentru tapiteria canapelei  a fost complet actualizată de centrul de cercetare și dezvoltare B&B Italia, făcând-o și mai confortabilă decât versiunea anterioara .

Acest lucru confirmă echilibrul magic dintre geometria riguroasă a pătratului și rotunjimea primitoare a tapiteriei, subliniind și mai mult elasticitatea și ergonomia tactilă care, caracterizează multe dintre proiectele de design ale lui Mario Bellini.

 Camaleonda poate fi tapitata cu întreaga colecție de textile și piele a B&B Italia, ceea ce permite o altă variabilă în multitudinea de combinații posibile.

Camaleonda este un obiect dinamic, vioi și sincer, deloc enigmatic, care permite un număr infinit de configurații păstrând în același timp identitatea sa particulară și unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.