Samung S23 -pret eMAG

Samung S23 -pret eMAG

Galaxy S2 data lansării, preț, fișă tehnică, totul despre smartphone-ul Samsung
O nouă generație de smartphone-uri Samsung vine cu Samsung  Galaxy S23, S23 Plus și S23 Ultra. Design, ecran, funcții, cameră, performanță, autonomie, One UI: iată tot ce trebuie să știi despre aceste trei smartphone-uri despre care nu am terminat de auzit.

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE SAMSUNG GALAXY S23

Galaxy S23 și versiunile sale Plus și Ultra preiau din seria Galaxy S22 . Acești nou-veniți în cea mai populară gamă premium din ecosistemul Android au fost așteptați cu nerăbdare în fiecare an.

Dacă am putea spera la schimbări semnificative la această generație, Samsung este mai degrabă mulțumit de schimbări destul de timide, dar care nu sunt neapărat neinteresante. Vă spunem tot ce trebuie să știți despre ele.

CÂND APARE SAMSUNG  S23?

Samsung  S23 a fost prezentat pe 1 februarie 2023 , în cadrul evenimentului tradițional Samsung Unpacked 2023.

Samsung urmează un program foarte specific când vine vorba de lansarea smartphone-urilor din seria sa principală.

Întrucât producătorul nu mai participă la MWC de la Barcelona, ​​unde obișnuia să-și prezinte noile modele la sfârșitul lunii februarie pentru comercializare în martie, producătorul sud-coreean își pune la dispoziție Galaxy S în mod sistematic în februarie, după propria conferință.

Ca o reamintire, Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra au fost prezentate la o conferință Unpacked pe 9 februarie, înainte de a ajunge în magazine pe 25 februarie.

Cu toate acestea, și la doar câteva zile după conferință, am reușit deja să obținem un S23 Ultra prin intermediul distribuitorilor obișnuiți parteneri .

Într-adevăr, Samsung S23 este disponibil   în Franța de exemplu  încă de joi, 2 februarie 2023. Nu știm încă de ce smartphone-urile sunt deja disponibile în Franța, în timp ce mai trebuie să așteptăm încă două săptămâni în alte țări.

CÂT COSTĂ GALAXY S23? Samung S23 -pret eMAG

După ce Apple a majorat preturile  la sfârșitul anului 2022, Samsung a decis, la rândul său, să majoreze prețurile în acest an . Cu toate acestea, nu toate țările vor fi afectate de creșterile sale de preț .

În Franța, Galaxy S23 a venit de la 959 de euro. Prețurile cresc așadar cu 100 de euro față de Galaxy S22 în configurația de bază, și până la 180 de euro pentru Galaxy S23 Ultra cu 1 TB de stocare.

Iată un rezumat al prețurilor anunțate

Samung S23 -pret eMAG

  • Galaxy S23 (8 GB RAM/128 GB stocare): 959 EUR
  • Galaxy S23 (8 GB RAM/256 GB stocare): 1.019 EUR
  • Galaxy S23+ (8 GB RAM/256 GB stocare): 1.219 EUR
  • Galaxy S23+ (8 GB RAM/512 GB stocare): 1.339 EUR
  • Galaxy S23 Ultra (8 GB RAM/256 GB stocare): 1.419 EUR
  • Galaxy S23 Ultra (12 GB RAM/512 GB stocare): 1.599 EUR
  • Galaxy S23 Ultra (12 GB RAM/1 TB stocare): 1.839 EUR

În ceea ce privește disponibilitatea, smartphone-urile vor ajunge pe piață pe 17 februarie. Pentru aceste două săptămâni de precomenzi  la eMAG vă reamintim că Samsung vă va oferi un upgrade gratuit la varianta superioară cu mai mult spațiu de stocare. Cu alte cuvinte, va trebui să cumpărați Galaxy S23 cu 128 GB spațiu de stocare doar pentru 959 EUR pentru a primi Galaxy S23 cu 256 GB (în valoare de 1019 EUR)

Toate modelele vor fi vândute cu setul obișnuit de accesorii separate.

Să începem cu modelul standard:

-o carcasă din piele disponibilă în trei culori: negru, cămil și verde
-o carcasă din silicon disponibilă în două culori: alb și negru
-o husă Smart View Wallet disponibilă în patru culori: negru, crem, verde și lavandă
-doua carcase pentru accesorii: robuste sau transparente

Iată ce se oferă pentru Galaxy S23 Plus:

-o carcasă din piele disponibilă în trei culori: negru, cămil și verde
-o carcasă din silicon disponibilă în șapte culori: crem, verde, lavandă, bleumarin, portocaliu, alb și negru
-o husă Smart View Wallet disponibilă în patru culori: negru, crem, verde și lavandă
-doua carcase pentru accesorii: robuste sau transparente
-un protector de ecran

Și în sfârșit, pentru modelul Ultra:

– carcasă din piele disponibilă în trei culori: negru, cămil și verde
– carcasă din silicon disponibilă în cinci culori: crem, verde, lavandă, bleumarin, portocaliu
– husă Smart View Wallet disponibilă în patru culori: negru, crem, verde și lavandă
-doua carcase pentru accesorii: robuste sau transparente
– protector de ecran
-stilou S-Pen disponibil în cinci culori: crem, verde, lavandă, bleumarin, Phantom Black

CARE ESTE NOUL DESIGN GALAXY S23?

La fel ca Apple cu iPhone-urile sale, Samsung este destul de conservator în designul smartphone-urilor din gama Galaxy S.

Ultima schimbare majoră a fost trecerea la Galaxy S22 Ultra, care a luat locul Galaxy Note în încorporarea unui slot pentru S Pen. stylus și adoptând un design mai puțin curbat și mai pătrat.

Galaxy S23 Ultra moștenește așadar același design, dar de data aceasta oferă un șasiu și mai unghiular decât S22 Ultra. Efectul curbat al ecranului este, de asemenea, mai puțin accentuat.

Acest lucru a fost confirmat cu câteva luni înainte de lansare de către OnLeaks, care a distribuit randări ale tuturor modelelor .  Din punct de vedere al dimensiunilor, smartphone-ul măsoară acum 163,4 x 78,1 x 8,9 mm, pentru 233 de grame.

CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A BATERIEI GALAXY S23?

În testul nostru pentru Galaxy S22 , am regretat o autonomie oarecum strânsă. Samsung ar trebui să o repare cu Galaxy S23. După cum am menționat mai devreme, smartphone-urile din serie sunt toate puțin mai mari decât modelele anterioare.

Această economie de spațiu a permis, probabil, mărcii să mărească dimensiunea bateriei integrate în două dintre dispozitivele sale cu aproximativ 5%.

Galaxy S23 are o baterie de 3900 mAh , comparativ cu 3700 mAh pentru Galaxy S22. Galaxy S23 + vede și capacitatea bateriei sale să crească la 4700 mAh , față de 4500 mAh pentru Galaxy S22 +.

Cu toate acestea, Galaxy S23 Ultra este singurul care păstrează o baterie de 5000 mAh. Samsung Galaxy S23s au un mod de economisire a energiei oarecum special , care mărește durata de viață a bateriei prin reducerea moderată a performanței.

Și, important, această opțiune nu afectează rata de reîmprospătare a panoului. Prin urmare, este posibil să rămâneți la 60 sau 120 Hz în timp ce vă bucurați de câteva ore de autonomie suplimentară.

Schimbarea cipului ar trebui să contribuie și la îmbunătățirea autonomiei smartphone-urilor. La performanțe egale, Snapdragon 8 Gen 2 consumă mai puțină energie decât Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200, ceea ce se traduce printr-o creștere a rezistenței terminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.