Pret Samsung Galaxy S23+ & S23 lansare, specificatii si tot ce trebuie să știi

Pret Samsung Galaxy S23+& S23

Gama Samsung Galaxy S23 prinde contur   

Seria Galaxy S22 din 2022 s-a dovedit a fi un câștigător, în special S22 Ultra de top. Samsung nu a terminat încă, iar compania lucrează deja din greu la seria Galaxy S23 din 2023, despre care se așteaptă încă o dată trei telefoane, cu un Ultra în frunte.

Deci la ce ar trebui să ne așteptăm? Iată tot ce știm până acum.

Care este data de lansare pentru seria Samsung Galaxy S23?

Samsung are un program de lansare destul de fidel pentru smartphone-urile sale Galaxy S. Acestea sunt de obicei anunțate și lansate în ianuarie sau februarie în fiecare an. Pentru referință, iată când au fost dezvăluite ultimele generații:

 • Samsung Galaxy S22 – februarie 2022
 • Samsung Galaxy S21 – ianuarie 2021

De obicei, aceste lansări includ modelul S standard, precum și nivelurile de echipare Plus și Ultra.

În 2020, Samsung a introdus modelele FE (Fan Edition), care sunt practic o versiune redusă a modelului S standard. Aceste modele au avut un program de lansare mai sporadic până acum, dar încă se lansează la câteva luni după celelalte modele, Galaxy S20 FE a sosit în octombrie 2021 și Galaxy S21 FE chiar înainte de gama S22 în februarie 2022.

Pe baza zvonurilor, precum și a cronologiei deja stabilite de Samsung, ne așteptăm să vedem modelele Galaxy S23 în februarie 2023 , probabil la scurt timp după Samsung Galaxy S22 FE.

Pret Samsung Galaxy S23+Pret Samsung Galaxy S23+& S23

Din nou, fără nicio informație oficială de la Samsung, trebuie să ne bazăm pe ultimele generații pentru a ne face o idee despre prețul gamei S23.

În primul rând modelele standard:

 • Samsung Galaxy S22 – 859 EUR
 • Samsung Galaxy S21 – 859 EUR
 • Samsung Galaxy S20 – 909 EUR

Apoi sunt modelele Plus:

 • Samsung Galaxy S22 Plus – 1.059 EUR
 • Samsung Galaxy S21 Plus – 1.059 EUR
 • Samsung Galaxy S20 Plus – 1.009 EUR

Și în sfârșit  seria Ultra

 • Samsung Galaxy S22 Ultra – 1.259 EUR
 • Samsung Galaxy S21 Ultra – 1.259 EUR
 • Samsung Galaxy S20 Ultra – 1.359 EUR
 • În ultimii doi ani, Samsung a avut grijă să nu facă nicio diferență de preț, așa că nu credem că vor fi prea multe schimbări pentru gama S23.

Care vor fi caracteristicile și specificațiile Samsung Galaxy S23?

Având în vedere că lansarea gamei S23 este încă departe, nici nu știm ce face Samsung pentru hardware. Desigur, acest lucru nu a împiedicat zvonurile pe acest subiect.

Pret Samsung Galaxy S23+& S23

Scurgerile de informatii  includ și dimensiunile S23-urilor, care, după cum puteți vedea, sunt incredibil de asemănătoare cu S22-urilor, deși în ansamblu sunt foarte puțin mai mari.

 • S22: 146,0×70,6×7,6mm
 • S23: 146,3×70,9×7,6mm
 • S22+: 157,4×75,8×7,64 mm
 • S23+: 157,8×76,2×7,6mm
 • S22 Ultra: 163,3×77,9×8,9mm

S23 Ultra: 163,4×78,1×8,9mm
Ross Young  susține prezicând cele patru culori în care telefoanele S23 se vor lansa. El spune că vor fi aceleași culori pentru toate cele trei modele.

Componente

Samsung își echipează, de obicei, dispozitivele din clasa Galaxy cu cele mai noi procesoare, care în acest caz este probabil să fie Snapdragon 8 Gen 2, care este așteptat să sosească în noiembrie.

Acest cip a fost deja depistat într-o scurgere de rezultate Geekbench, pe un Galaxy S23 echipat cu 8 GB RAM, apoi câteva zile mai târziu pe un S23 Ultra, tot cu 8 GB RAM. Rezultatele benchmark-ului sunt promițătoare, deși cu hardware-ul de pre-producție este prea devreme pentru a evalua performanța.

Leakerul, Yogesh Brar , a prezis și o configurație de 8 GB RAM pentru baza S23, oferind în același timp o opțiune între 128 și 256 GB de stocare.

Sunt șanse ca RAM să fie noua RAM LPDDR5x de la Samsung, capabilă să gestioneze viteze de transfer de 8,5 Gb (cea mai rapidă de pe mobil în acest moment). Ne așteptăm cu siguranță să vedem o opțiune de 12 GB RAM pentru modelul Ultra.

Revenind la nucleul cipului, compania a folosit în mod tradițional cipuri Qualcomm în SUA și alte teritorii, în timp ce Europa și India primesc procesoarele Samsung Exynos.

Se pare că această situație se va schimba în acest an, întrucât Qualcomm a anunțat că a ajuns la un acord cu gigantul coreean care îi va permite să furnizeze Samsung cipuri Snapdragon până în 2030.

În timpul unei conferințe telefonice privind veniturile, Cristiano Amon, președinte și CEO al Qualcomm, a anunțat că „Snapdragon va alimenta linia lor de produse Galaxy, produsele lor emblematice Galaxy”. Nu prea a promis că toate S23-urile vor folosi Snapdragon, dar pare probabil.

Deci de ce această schimbare?

Excelentul analist Ming-Chi Kuo raportează că această schimbare se explică prin faptul că Samsung nu este convins că următorul său Exynos 2300 este suficient de competitiv față de 8 Gen 2 și că marca nu și-ar dori prea multă disparitate între diferitele iterații.

Un raport anterior de la RealmiCentral spune că Samsung se va concentra pe crearea de noi procesoare personalizate pentru gama Galaxy, deși acestea nu vor fi gata de câțiva ani.

În ciuda acestui indiciu uriaș despre cipurile din seria S23, Ice Universe a sugerat în septembrie că, deși departamentul de telefonie mobilă al Samsung nu este mulțumit de performanța Exynos pe telefoanele S22, directorii seniori ai companiei încă doresc că unele modele în unele regiuni sunt alimentate de Samsung. cipuri interne, mai degrabă decât Snapdragons.

Ecran
Am menționat deja că, conform unei scurgeri, toate cele trei telefoane S23 au practic aceeași dimensiune ca și predecesorii lor. Având în vedere asta, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că ecranele au dimensiuni identice: 6,1 inchi pentru S23, 6,6 inci pentru Plus și 6,8 inci pentru Ultra.

Ecranul lui S23 Ultra ar avea aceeași rezoluție ca înainte (6,8 inci și 3088×1440).

Un informator Twitter raportează că Samsung poate folosi cititorul de amprente 3D Sonic Max de la Qualcomm pe S23 Ultra. Acest cititor, văzut deja pe Vivo X80 Pro, este mai mare și mai rapid decât majoritatea rivalilor, facilitând deblocarea unui dispozitiv, deoarece nu trebuie să atingeți cu precizie. De asemenea, poate activa opțiuni de securitate suplimentare care necesită prezentarea simultană a două amprente.

Senzori foto
Camerele sunt un alt punct de vânzare major al Galaxy și vedem zvonuri larg răspândite că unul dintre modelele S23, cel mai probabil senzorul principal al Galaxy S23 Ultra, va fi noul ISOCELL HP1 de 200MP al Samsung .

Samsung a lansat deja trei senzori de 200Mp, HP1, HP3 și HPX, dar niciunul nu a apărut încă pe dispozitivele companiei, deși aceștia alimentează Motorola Edge 30 Ultra, Xiaomi 12T Pro și Redmi Note 12 Pro.

Promite performanțe impresionante în condiții de lumină scăzută datorită unui truc inteligent de calcul al pixelilor numit tehnologie ChameleonCell .

Leakerul Ice Universe nu crede, dar nici nu crede că va fi HP1, în schimb consideră că S23 Ultra va folosi HP2 care nu a fost încă anunțat. De atunci, el a adăugat mai multe detalii despre posibilele specificații ale acestui senzor și lentila cu care va fi asociat, sugerând că dimensiunea sa se încadrează între HP1 și HP3.

De atunci, Ice a împărtășit și ceea ce pretinde că este o imagine realizată cu senzorul de 200MP al lui S23 Ultra . O poți vedea în stânga, în comparație cu o fotografie făcută de o cameră nespecificată de 108MP din dreapta. Ambele imagini sunt decupate pentru o mărire de 16x, fără funcții de îmbunătățire a imaginii AI activate.

Dincolo de camera principală, am auzit că S23 Ultra va folosi exact același hardware cu senzor ultra-larg, zoom 3x și 10x ca și predecesorul său (adică 10MP pentru ambele teleobiective și 12 Mp pentru ultra-large). unghi), deși IceUniverse spune că, datorită modificărilor de calcul, vom vedea în continuare o îmbunătățire „evidentă” a calității camerei, în special teleobiectiv. El crede, de asemenea, că fotografiile de noapte ale telefonului sunt „mult mai bune decât S22 Ultra”, adăugând la sentimentul că Samsung se concentrează în prezent pe actualizările algoritmice.

De asemenea, nu știm dacă firma plănuiește un senzor selfie mai bun pentru S23 Ultra. Ca o reamintire, Ultras au până acum un senzor selfie de 40 Mp.

Ar trebui făcute modificări și la senzorii foto ai S23 și S23+.

Lista de specificații a lui Yogesh Brar nu vede modificări de rezoluție pentru cele patru lentile cu senzor de bază ale lui S23, ceea ce înseamnă că senzorul pentru selfie va rămâne la 10MP, iar lentila din spate la o configurație de 50+12+10MP.

Potrivit GalaxyClub , nu va exista nicio modificare pentru teleobiectivele modelelor standard, care vor rămâne cu un senzor de 10Mp. Cel mai probabil va fi același teleobiectiv de 3x folosit în seria S22, dar este posibil ca Samsung să facă modificări ulterioare, păstrând aceeași rezoluție.

Același site raportează că Samsung „se gândește”, totuși, la un salt către noii senzori selfie de 12 Mp pe S23 și S23+. Nu știm ce senzor va fi, sau dacă va fi sub formă de pumn sau sub ecran ca în Galaxy Z Fold 3.

Baterie și încărcare

Desigur, toți acești pixeli și procesoare vor necesita o cantitate suficientă de putere, așa că este o veste bună, așa cum dezvăluie un tweet recent de la @TheGalox . Într-adevăr, se pare că Samsung dezvoltă un nou design de baterie stivuită care ar crește densitatea, nu o face mai mare.

Postarea afirmă că S23 Ultra ar trebui să aibă o capacitate a bateriei de 5500 mAh sau mai mult, S23+ primind o baterie de 5000 mAh și S23 standard de 4500 mAh.

Dar nu vă faceți prea multe iluzii. Ice Universe nu este de acord și prezice că S23 Ultra va avea cel puțin aceeași capacitate de 5000 mAh ca și predecesorul său.

A distribuit o fotografie a bateriei.

Galaxy Club este de acord , dar adaugă că S23+ va avea o capacitate de 4700mAh, comparativ cu 4500mAh pentru predecesorul său.

În cele din urmă, Ice Universe a oferit piesa finală a puzzle-ului, prezicând o capacitate de 3900 mAh pentru S23 standard, în creștere față de 3700 mAh anterior.

Brar face ecou predicția de 3900 mAh, adăugând că încărcarea cu fir de 25 W și încărcarea fără fir de 15 W vor completa fișa de specificații a lui S23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.