Sari la conținut

Noile oferte in catalogul Kaufland online

  • de
Catalog Kaufland

Catalog online Kaufland

Bine ați venit pe pagina cu reduceri irezistibile.

Catalog online Kaufland cu cele mai noi oferte

Bine ați venit pe pagina cu reduceri irezistibile. Răsfoiți catalogul actual Kaufland și puteti gasi tot ce aveți nevoie pentru casă, masă și multe altele pe lista de cumpărături.

Și nu uitați: revista Kaufland cu reduceri este încă aici !

Important : Pentru a vedea catalogul cu oferte de la magazinul în care doriți să faceți cumpărături, asigurați-vă că selectați acel magazin.

Catalog cu oferte valabile in perioada 18.01.2023 – 24.01.2023

Rasfoieste catalogul cu reduceri Kuafland din perioada 18 ianuarie – 24 ianuarie 2023. Toate produsele din oferta Kaufland sunt expuse in catalog.

Nu este nimic mai simplu decât să găsești într-un singur loc tot ce ai nevoie. Iar catalogul Kaufland cu reduceri săptămânale este cel bun mai exemplu.

Aici gasiti informații în premieră despre campaniile si ofertele Kaufland, concursuri cu super premii, rețete inedite, promoțiile Kaufland Card și, bineînțeles, toate reducerile Kaufland la principalele categorii de produse din magazinele din toata Romania.

Acestea te așteaptă în paginile catalogului Kaufland , pe care te invităm să le răsfoiești în fiecare săptămână. Legume, fructe, carne, lactate, produse de curățenie sau articole pentru casă, pentru toate găsești în fiecare săptămână cele mai noi oferte.

Reţeaua magazinelor Kaufland , face ca ofertele din Catalogul Kuafland să fie foarte cunoscuta clienţilor, care s-au obişnuit cu produsele specifice şi preţul atractiv pe care le gasesti in fiecare magazin Kaufland din toata Romania.

Catalogul Kaufland aici de săptămâna viitoare este deja disponibil , astfel încât sa puteti beneficia de toate produsele dorite .

Creativitatea îți va face zilele mai frumoase și mai interesante. Fie că vrei să îți creezi un mediu mai confortabil, să îți decorezi casa sau să oferi un cadou unei persoane dragi, in catalog online Kaufland vei găsi idei.

Alege-ți promoția

Lucrurile bune vin ușor, iar TU îți alegi promoția! 

Să alegi tot ce este mai bun este ușor, mai ales când prin Kaufland Card ai parte de reduceri, oferte personalizate și produse gratuite. 

Mecanism: 

Scanează Kaufland Card Digital de fiecare dată când mergi la cumpărături.

În fiecare zi de miercuri, la secțiunea ”Pentru mine” din aplicația Kaufland, găsești voucherele săptămânii. De miercuri până sâmbătă, atinge pragurile de 50, 100 și 150 de lei pe bara de progres disponibilă în aplicație, iar noi te recompensăm, pentru fiecare prag atins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *