Sari la conținut

Cele mai asteptate telefoane din 2023

  • de
Cele mai asteptate telefoane din 2023

Cele mai asteptate telefoane din 2023

Noile smartphone-uri așteptate în 2023 sunt :Samsung, Oppo, Google, Apple…

Iată Cele mai asteptate telefoane din 2023

Anul acesta, cele mai așteptate produse se regăsesc de partea Samsung, Xiaomi, Apple, dar și Google, Oppo sau OnePlus.

2023 promite să fie un an pivot pentru smartphone-uri și nu doar pentru că Samsung ar trebui să aibă în sfârșit concurență pe piața smartphone-urilor pliabile. Anul acesta, cele mai așteptate produse se regăsesc de partea Apple, Samsung, Google .

Multe sunt modelele despre care știm deja o mulțime de elemente datorită scurgerilor, iar acest articol își propune să aducă toate aceste elemente împreună. Alte smartphone-uri au reușit să fie mai discrete și pentru unii chiar, abia știm un nume.

CELE MAI AȘTEPTATE LANSĂRI DIN 2023

Cele mai asteptate telefoane din 2023

Iată cele mai așteptate telefoane ale anului după noi. Vom actualiza această listă pe măsură ce continuam..

  • Apple iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Ultra
  • Apple iPhone SE 4
  • Google Pixel Notepad (Pixel Fold)
  • Google Pixel 8 și 8 Pro
  • OnePlus 11
  • Oppo Find X6 Pro
  • Samsung Galaxy S23 , Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra
  • Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro

IPHONE 15 ȘI MAI ALES SOSIREA MODELULUI ULTRA

Cele mai asteptate telefoane din 2023

În fiecare an, lansarea celor mai recente iPhone -uri capătă aspectul unui eveniment. Dar 2023 riscă să fie unul dintre acei ani care este puțin mai semnificativ decât ceilalți.

Gigantul din Cupertino este într-adevăr așteptat să lanseze o nouă gamă cu iPhone 15 Ultra. Dispozitivul ar înlocui iPhone Pro Max din gamă adăugând multe avantaje. Zvonurile evocă un corp din titan, un senzor îmbunătățit mai ales noaptea, un teleobiectiv X10 sau chiar dispariția butoanelor de pe cadru.

Desigur, Apple ar trebui să-și lanseze și modelele mai tradiționale. Principala noutate de așteptat ar fi sosirea USB-C pe întreaga gamă. iPhone 15 și 15 Plus ar trebui să se mute, la rândul lor, pe Dynamic Island și să abandoneze vechiul notch bun. Cu atât mai mult motiv pentru a te sfătui să-ți treci rândul pe iPhone 14 de bază.

GOOGLE PIXEL NOTEPAD (PIXEL FOLD) Cele mai asteptate telefoane din 2023

Cunoastem modelele Google. Suntem încântați pentru un produs, apoi le ia ani să-l lanseze precum Pixel Watch. Deci , să fim atenți la Google Pixel NotePad , care ar fi primul smartphone pliabil al gigantului Mountain View.

Cu toate acestea, scurgerile încep să devină din ce în ce mai clare. Avem acum o idee destul de avansată a designului dispozitivului, care ar lua practic bara orizontală a Pixel 7 scurtând-o ușor pe laterale.

GOOGLE PIXEL 8 ȘI 8 PRO

Lansarea Google Pixel 8 ar trebui să aibă loc în jurul toamnei. Prin urmare, este normal să nu cunoaștem încă toate contururile. Faptul rămâne că unele elemente au început deja să se scurgă.
Google Pixel 8 ar trebui să își îmbunătățească utilizarea HDR prin trecerea la așa-numita tehnică eșalonată.
În mod clar, dispozitivul ar trebui să câștige în viteză și precizie. Ar trebui să existe mai puțină estompare, iar utilizarea HDR ar consuma mai puțină energie. Pixel 8 ar trebui să fie echipat și cu un nou modem 5G .

ONEPLUS 11

Nu va trebui să așteptăm mult pentru a afla, pentru că OnePlus 11 a fost prezentat în China din prima săptămână a lunii ianuarie . Firma soră a lui Oppo a publicat deja multe imagini care vă permit să vă faceți o idee precisă a designului cu blocul foto rotund și mai degrabă asumat.

Glisor de alertă, parteneriat cu Hasselblad și culoarea măslinie, acesta ar trebui să fie vârful de vârf al OnePlus pentru anul. Ca de obicei, probabil că va trebui să așteptăm câteva săptămâni înainte de a-l putea folosi în Franța.

OPPO FIND X6 PRO ȘI FIND X6
Oppo este clar asigurat în 2021 cu Oppo Find X5 Pro, unul dintre smartphone-urile pe care redacția lui Frandroid le-a preferat și care a fost chiar citit smartphone-ul anului . Este de la sine înțeles că Oppo Find X6 Pro și prietenul său, Oppo Find X6 sunt foarte așteptați. Dacă respectă programul de anul trecut, ar trebui să ajungă la noi acasă chiar la începutul primăverii.

O mulțime de funcții noi sunt în program, începând cu designul care promite să afișeze un bloc foto gigante . Suficient pentru a face loc pentru senzorul de un inch al Oppo Find X6 Pro. De asemenea, la nivel de sunet, Oppo ar trebui să integreze un cip MariSilicon Y care să permită o calitate mai bună a sunetului.

SAMSUNG GALAXY S23, GALAXY S23 PLUS ȘI GALAXY S23 ULTRA

Cele mai asteptate telefoane din 2023

Surpriză, în 2023, Samsung a dezvaluit deja … Galaxy S23. Da da, a fost o surpriză și pentru noi. Mai serios, anul acesta, Samsung pare să rezerve o mică schimbare de look modelelor de bază, Galaxy S23 și S23 Plus care s-ar descurca fără un bloc foto, un pic ca Galaxy S22 Ultra.

În ceea ce privește succesorul acestuia din urmă, Galaxy S23 Ultra, schimbările ar trebui concentrate în principal în fotografie cu trecerea la un senzor de 200 de megapixeli.

Fapt notabil anul acesta, Samsung ar trebui să ne permită în sfârșit să ne bucurăm de o versiune nerestricționată a telefonului cu un Snapdragon și nu mai un Exynos.

XIAOMI 13 ȘI 13 PRO

Cele mai asteptate telefoane din 2023

Deci, desigur, Xiaomi 13 și 13 Pro au fost deja prezentate în China, dar tehnic nu vor fi lansate în Franța până în 2023.

Cele două telefoane sunt în cele din urmă destul de diferite. Pe de o parte, Xiaomi 13 adoptă un profil apropiat de un iPhone 14 cu margini plate, pe de altă parte, Xiaomi 13 Pro este mai mult inspirat de high-end-ul Android cu un ecran edge-to-edge.

Cele mai asteptate telefoane din 2023

Xiaomi 13 inaugurează sosirea unui teleobiectiv adevărat, în timp ce Xiaomi 13 Pro merge la un senzor de tip de un inch. O noutate notabilă tot anul acesta, cele două telefoane sunt în sfârșit IP68.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *