Sari la conținut

Love Island Romania 2023

  • de
Love Island Romania 2023

Prezentatoarea emisiunii Love Island Romania  ( insula iubirii) Romania 2023  ,Alina Ceușan in varsata de 26 de ani, a terminat Facultatea de Comunicare și PR în cadrul FSPAC Cluj-Napoca. Este cunoscuta in industria media ca blogger, influencer, făuritor de creative content în online.

Când începe Love Island Romania 2023 la Pro TV?

Sezonul 1 al celui mai așteptat reality-show al anului , Love Island România, începe din 1 octombrie, pe VOYO, și a doua zi, pe PRO TV .
Lansarea emisiunii prezentata de Alina Ceausean va debuta duminică, 1 octombrie pe VOYO, iar pe 2 octombrie 2023, aproape de miezul noptii telespectatorii îl pot urmări si pe PRO TV.

Cei 10 concurenti ,5 fete și 5 băieți vor intra în cea mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a-si găsi adevarata dragoste.

Premiera show-ului  TV care a cucerit milioane de telespectatori din toate colțurile lumii vine si în România din 1 octombrie 2023 pe VOYO, și a doua zi la PRO TV.
Prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, avand ca scop de a-și găsi jumătatea.

Un mesaj pentru telespectatorii PRO TV. La ce să se aștepte de la Love Island România 2023 ?

„Va fi un show de care cu siguranță se vor îndrăgosti mai ales datorită interacțiunii live prin intermediul aplicației, dar și a faptului că e genul de produs media pe care-l urmărești cu plăcere de pe canapea. Până la urmă a făcut senzație în peste 25 de țări și mă aștept ca publicul să-l primească cu brațele deschise și în România!”.

Alina Ceuşan, prezentatoarea emisiunii, va va tine la curent cu tot ceea ce fac cei 10 concurenţi timp de două luni.

Alina Ceuşan:   „Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România 2023, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor nostri pe PRO TV.

Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca.

Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenţii aventura vieţii lor, timp de două luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteţi interacţiona aproape LIVE cu tot ceea ce se întâmplă în casă, prin ajutorul unei aplicaţii unice în România.

Dragoș Răduță este vocea Love Island România. El va povesti trăirile concurenților celui mai fierbinte reality show

Duminică, 1 octombrie, începe primul sezon al celui mai așteptat reality show al momentului:  Love Island România

Alina Ceușan, gazda emisiunii, va avea alături de ea un povestitor, care va urmări, pas cu pas, parcursul celor 10 concurenți.

Vă aştept să fiţi alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”.

Te-ar putea interesa si : Misiune Imposibila 7 online subtitrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *