Misiune Imposibila 7 online subtitrat

- Advertisement -

Misiune Imposibilă 7 Online Subtitrat

Misiune Imposibila 7 -Dead Reckoning  – Partea întâi

Misiune Imposibila (Mission Imposible) se dovedește a fi cea mai lungă operațiune pentru Ethan Hunt. După succesul comercial și de critică Top Gun: Maverick de anul trecut, fanii așteaptă cu nerăbdare o altă călătorie palpitantă  condusă de Tom Cruise .

- Advertisement -

Misiune Imposibila 7 –  se va estima ca va avea incasari  de 2 ori mai mari  decat Fast and Furious 10  deoarece traierul a fost foarte apreciat de fani.

- Advertisement -

 

Noul trailer pentru „Mission: Impossible 7” a fost lansat de Paramount Pictures. Agentul Ethan Hunt își riscă viața iar și iar în „Dead Reckoning Part One”, probabil penultimul film al lui Tom Cruise în acest rol din celebra franciză de acțiune. 

Distributie Misiune Imposibila 7

Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby și Frederick Schmidt își reiau rolurile din peliculele anterioare. Din distribuție mai fac parte Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales și Charles Parnell.

Și, spre bucuria fanilor, va fi o misiune lungă ,IGNa confirmat că durata oficială de rulare a primei părți aDead Reckoningva fi de 2 ore și 36 de minute . În schimb, Mission Impossible: Fallout din 2018, cel mai lung film din seria Misiune Imposibila, de departe, a avut o durată de rulare de 2 ore și 27 de minute.

Ce diferente intre Misiune Imposibilă 7  si  Misiune Imposibilă 3 ?

În comparație cu filmul original, care a avut o durată de rulare modestă de 50 de minute, de-a lungul anilor, filmele Mission Impossible și-au crescut încet și constant durata de rulare, urmând tendința mai amplă care are din ce în ce mai multe blockbuster-uri în aproximativ două ore și jumătate.

Următoarea caracteristică a crescut apoi la două ore și patru minute, iar Mission Impossible 3 a rămas la două ore și șase minute, apoi a crescut cu fiecare film din aceasta serie.

Celebru inclusiv prin faptul că își face singur chiar și cele mai riscante cascadorii, Tom Cruise a avut de înfruntat încă o senzație specială pe platourile celui de-al șaptelea film al francizei „Misiune: Imposibilă”, „Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One”, care va avea premiera în această vară. Vedeta hollywoodiană a avut doar șase secunde până să i se deschidă parașuta la una din cascadoriile impuse de rolul faimosului agent Ethan Hunt.
Pe lângă cascadoriile uluitoare pe care le face în numele temerarului său Ethan Hunt, Tom Cruise s-a impus și ca un negociator imbatabil. El a convins cu succes studiourile Paramount să amâne vânzarea filmului „Top Gun: Maverick” către platformele de streaming în timpul pandemiei, ceea ce a dat roade, filmul încasând aproape 1,5 miliarde de dolari la box office-ul internațional.
Acest succes i-a adus actorului o influență fără precedent la studiouri. Tot datorită lui, bugetul pentru al șaptelea film al francizei „Misiune: Imposibilă” a crescut la aproape 300 de milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.