Hidroelectrica tot mai aproape sa lanseze aplicatia

Reprezentantii Hidroelectrica estimează că vor lansa aplicația mobila pentru Android si iOS la începutul lunii octombrie 2023 .

Compania a anunțat la inceputul acestui an că în curând va avea o aplicație pentru cei peste 500.000 de mii de clienți ai săi.

La începutul lunii octombrie 2023 , clientii companiei ar putea avea acces la aplicația Hidroelectrica pentru Android și iOS. Din informațiile de pana acum, aplicația va permite transmiterea indexului, dar are și un procesator de plăți.

Cand se lanseaza aplicatia Hidroelectrica ?

Data estimată a  lansarii aplicației este începutul lunii octombrie 2023  au transmis reprezentanții Hidroelectrica.

Așadar, cei peste 500.000 de clienți ai Hidroelectrica vor avea acces la această aplicație. ”Aplicațiile destinate clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android.

”Aplicația destinată clienților se află în stadiu de testare, urmând ca, ulterior lansării să i se adauge modulul de procesare a plăților (odată cu finalizarea procedurii de achiziție publică). Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”, conform reprezentanților Hidroelectrica.

”Aplicația destinata clienților noștri va fi disponibila în curând pentru sistemele  mobile iOS și Android.

Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă.

Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri”, se mai arată în anunțul oficial al Hidroelectrica.

Functii aplicatie Hidroelectrica

-facturi, istoric facturi si plati facturi curente

-transmitere index la Hidreoelectrica

-locuri de consum

-date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare

– contact Hidroelectrica

Instalare aplicatie Hidroelectrica

-Descarca aplicatia Hidroelectrica din Magazin Play android sau APP store IOS
-Instaleaza aplicatia Hidroelectrica pe dispozitivul tau mobil
-Acceseaza aplicatia cu datele de logare din contul tau – Creaza cont online.

Cu ajutorul acestei aplicații ,clientii Hidroelectrica vor avea acces mult mai ușor la facturi și vor putea face plăți mult mai rapid.

Până anul trecut Hidroelectrica a întârziat facturile cu lunile, din două mari motive:

  1. În primul rând criza din iarna trecută, cauzată de războiul din Ucraina, care a crescut foarte mult prețurile la curentul electric și gaze.
  2. in al doilea rand de  faptul că foarte mulți români au migrat la Hidroelectrica din cauza prețurilor mici. Astfel, compania nu a făcut față numărului mare de clienți și, depășită fiind de situație, i-a lăsat pe oameni să aștepte foarte multe luni până când au intrat în posesia facturilor restante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.