Sari la conținut

Erori aplicatie Hidroelectrica

 • de
Erori aplicatie Hidroelectrica

Erori aplicatie Hidroelectrica

Hidroelectrica a lansat aplicatia iHidro

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Hidroelectrica și-a lansat aplicația de mobil, iHidro, disponibilă în App Store și Google Play / Clienții reclamă deja că aplicatia are o serie de probleme ,erori ale  aplicatiei hidroelectrica, ca  se blochează, că apar date eronate sau care aparțin altui client.

Descarca aplicatia Hidroelectrica- Erori aplicatie Hidroelectrica

Aplicatia iHidro s-a lansat oficial pe 2 Octombrie , insa clientii reclama ca aceasta  are problema ,se blocheaza, apar informatii eronate  sau date care apartin altui client.

Aplicatia Hidroelectrica poate fi descarcata dupa cum urmeaza:

-download aplicatie Hidroelectrica pentru Android – Magazin Play
-descarca aplicatia pentru IOS – APP Store

 

Erori aplicatie Hidroelectrica

La jumătatea lunii mai, Bogdan Buciu, consilier al președintelui directoratului Hidroelectrica a declarat pentru Hotnews.ro că „Aplicația de plăți pe mobil pentru clienți este în teste și ar trebui să fie disponibilă gratuit pentru Android și iOS în acest an”.

 • facturi, istoric facturi si plati facturi curente;
 • locuri de consum (POD)
 • date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare;
 • posibilitate si contact Hidroelectrica

Alte optiuni in aplicatia Hidroelctrica. Erori aplicatie Hidroelectrica

 • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
 • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum (POD) pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.
 • Secțiuni Utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, dupa cum urmeaza:
 • Facturare: unde sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
 • Utilizare: această secțiune iti va  permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
 • Contul Meu: aici clienții își pot administra profilurile și datele personale.
 • Servicii: in această ultima secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către qDesk– aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

Pentru a descărca aplicația iHidro , vă rugăm să vizitați ANDOID Magazin Play  sau  APP Store, în funcție de sistemul dvs. de operare.

Functii aplicatie Speeh IHidro: Erori aplicatie Hidroelectrica

Principalele functii pentru aplicatia Hidroelectrica reprezinta accesul facil la urmatoarele puncte de interes in beneficiul clientilor Hidroelectrica:

-transmitere index la Hidreoelectric

Oferta Hidroelectrica pentru anul 2023 iti aduce un pret de  0,28404 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare).

Numere de telefon call Center Hidroelectrica – 021 9834 si 021 9861.

Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente, la numarul de telefon: 0800 800 359 (APEL GRATUIT).

In momentul de fata aplicatia Hidroelectrica  a fost lansata insa se afla in faza de proiectare si testare mai ales acum cand, baza de date a clientilor Hidroelectrica este in continua evolutie iar toate datele trebuiesc sincorinizate perfect cu contul de client din aplicatia ihidro.😊 .Pana acum clientii care au incercat sa se conecteze reclama ca intampina multe erori ale aplicatiei Hidroelectrica , in acest proces .

 

Acum, în toamnă, societatea de anunță oferta ”Viitor Verde” pentru clienți casnici. Cetățenii se pot bucura de 100% energie verde și un preț mereu avantajos în comparație cu cel al altor furnizori.

”Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A. (denumită în continuare Hidroelectrica), îți propune să beneficiezi de avantajele ofertei Viitor Varde prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piața liberă”, se arată pe site-ul instituției.

Cum contactezi Hidroelectrica, în funcţie de problema pe care o intampini- Erori aplicatie Hidroelectrica

Puteţi să contactaţi Hidroelectrica  prin intermediul aplicatiei care s-a lansat dar şi la call center apelând numerele 021/9834 sau 021/9861. – pentru deranjamente (probleme tehnice)

Cum contactăm reprezentanții Hidroelectrica-Erori aplicatie Hidroelectrica

Hidroelectrica poate fi contactată și prin intermediul call center-ului la numerele de telefon 021/9834 sau 021/9861. În cazul unor probleme tehnice, se recomandă contactarea directă a distribuitorilor pentru o intervenție cât mai rapidă – Erori aplicatie Hidroelectrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *