Lansare Samsung Z Fold 5- Pret si specificații

Lansare Samsung Z Fold 5- Pret si specificații

Samsung Galaxy Z Fold 4 a aparut in magazine dar abia așteptăm să vedem ce ne rezervă Galaxy Z Fold 5.

Noul smartphone din seria Galaxy Z Fold este o fuziune excelentă de stil și funcționalitate. Este de așteptat să fie elegant și ușor și disponibil în diferite culori.

Există, de asemenea, speculații cu privire la o rezoluție mai bună care va îmbunătăți calitatea afișajului.

Dispozitivul este, de asemenea, de așteptat să fie mai durabil și să ofere o experiență satisfăcătoare iubitorilor de tehnologie.

Se zvonește și câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi o cameră mai bună, opțiuni de conectivitate și un procesor mai mare. Să ne uităm la data lansării, specificațiile și alte zvonuri.

Data lansării Galaxy Z Fold 5

Samsung are o istorie de lansare a telefoanelor sale Galaxy Z Fold în august sau septembrie în fiecare an.

Primul telefon din serie a fost lansat în septembrie 2019, al doilea în septembrie 2020, al treilea în august 2021 și al patrulea în august. Deci, Galaxy Z Fold 5 va ajunge probabil la sfârșitul lunii august sau începutul lui septembrie 2023.

Elec a mai declarat că Samsung intenționează să vândă peste 10 milioane de unități Fold 5 și Flip 5 în 2023. Potrivit raportului, doar 2 milioane dintre acestea vor fi telefoane Fold 5.

După succesul major al telefoanelor pliabile, acesta poate fi un număr bun pentru Samsung.

Cu toate acestea, cifra este destul de scăzută având în vedere vânzările din acest an. Potrivit The Elec, Samsung se așteaptă ca cererea să scadă anul viitor din cauza războiului din Ucraina și a COVID-19, împreună cu economia și o recesiune.

Pret Galaxy Z Fold 5

Telefoanele pliabile sunt, în general, destul de scumpe, deoarece sunt minuni de inginerie.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că Galaxy Z Fold 4 are un preț de aproximativ 8.900 RON. Dispozitivul a avut întotdeauna un preț destul de mare, deoarece au afișaje impecabile care se pot îndoi atât de ușor, fără a se rupe. Telefonul pliabil din 2023 este de așteptat să aibă un preț de peste 9.889 RON.

Specificațiile așteptate pentru noul Samsung Z fold 5 -Lansare Samsung Z Fold 5- Pret

Se zvonește că Galaxy Z Fold 5 va veni cu un ecran extravagant de 7,6 inchi (19,30 cm) împreună cu o rezoluție de 1768 x 2208 pixeli. Afișajul mai mare  va face conținutul virtual să prindă viață.

Viitorul telefon ar putea avea și sistemul de operare Android v11. De asemenea, se zvonește că va găzdui câte o baterie de 4500 mAh, care va permite folosirea telefonului pentru o perioadă mai lungă de timp, fără consumarea rapida a bateriei.

Potrivit The Elec, o publicație sud-coreeană, Galaxy Z Fold 5 va fi echipat cu procesorul emblematic de generație următoare de la Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Procesorul pentru aplicații mobile este un cip de ultimă generație care se așteaptă să fie lansat la sfârșitul anului 2022.

Elec a raportat anterior despre tehnologiile viitoare de la companiile sud-coreene. „Samsung Electronics a folosit pe deplin AP-ul mobil Qualcomm pentru seria sa de telefoane pliabile și este de așteptat să continue această tendință anul viitor”, potrivit Elec.

Galaxy Z Fold 4 are un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 raportat a fi destul de rapid și eficient. Deci, a doua generație a procesorului avansat va avea rezultate și mai uimitoare.

Aparat foto

Există speculații cu privire la senzorul ISOCELL GN3 de la Samsung face parte din camera principală din spate. Este un senzor de 50 de megapixeli cu o dimensiune a pixelilor de 1,0 μm, conform T3 .

Fotografii vor putea folosi telefonul pentru portrete și fotografie profesională. Unele caracteristici suplimentare ale configurației camerei ar putea include Zoom digital , bliț automat, detectare fețe și Atingeți pentru a focaliza. Mai mult, cineva își poate îmbunătăți jocul de selfie-uri și poate arăta grozav la apelurile video, deoarece se zvonește că Fold 5 are o cameră frontală de 16 MP + 10 MP.

Alte funcții avansate de conectivitate de pe Samsung Galaxy Z Fold 5 sunt de așteptat să includă Wi-Fi 802.11, b/g/n, Hotspot mobil, Bluetooth și 5G acceptat de dispozitiv. De asemenea, senzorii de pe dispozitiv ar putea include proximitate, busolă, accelerometru și barometru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.