e-Jumbo magazin online -Catalog produse Jumbo

e-Jumbo magazin online -Catalog produse Jumbo

Jumbo este cel mai mare retailer de jucării din Grecia şi unul dintre cei mai mari din Europa.

Retailerul grec de jucării Jumbo este prezent pe piaţa din Romania  din 2013 cu opt magazine în cele mai mari oraşe ale ţării.

Astfel, Jumbo ajunge la trei magazine în Capitală, fiind deja prezenţi cu un hipermarket de jucării pe b-dul Theodor Pallady şi în Berceni.

e- Jumbo: Jucarii| Decoratiuni Casa| Bucatarie

e-jumbo.ro este de acum deschis oficial
Puteti face cumparaturi online de la magazinul Jumbo. Pentru comenzi online de pe site ul e-jumbo , care depasesc 250 lei , transportul este gratuit .Atat in magazinele Jumbo , cat si pe e-jumbo. ro puteti gasi, printre miile de produse si  Geluri Antibacteriene, Cani Greutati, Manusi…

e-Jumbo magazin online -Catalog produse Jumbo

Având câte un magazin şi în Timi­şoa­ra, Arad, Ploieşti, Piteşti, Constanţa şi Suceava,retailerul grec continuă astfel strategia de extindere a businessului în România. Vânzările către cumpărătorii români au cel mai mare ritm de creştere dintre toate pieţele pe care Jumbo activează.

Produse Jumbo -magazin online e-jumbo.ro

La eMAG, ai de unde alege – Descopera reducerile si promotiile produselor Jumbo

Alege produse Jumbo online  prin  eMAG ,ai preturi avantajoase si extra beneficii!

În catalogul Jumbo , veți putea găsi o mulțime de produse pentru copii, pentru casă, birotică, cărți și multe alte gadgeturi, la prețuri imbatabile.

Jumbo Online, pagina oficială a retailerului unde este locul unde va puteți face o idee despre ce puteți găsi în magazinele Jumbo România.

e-Jumbo magazin online -Catalog produse Jumbo

Chiar dacă Jumbo online nu este foarte bine reprezentat la nivel național, totuși, ne putem inspira din ultimul catalog Jumbo apărut – „Jumbo – Catalog nou” înainte de a ne îndrepta spre cel mai apropiat magazin.

Pentru a vizita site-ul oficial al retailerului click AICI.

Cand se deschide Jumbo online ?

Site-ul oficial Jumbo Romania se numeste  e-jumbo.ro si este disponibil!!!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.