Cum se creează un cont Gmail?

Cum se creează un cont Gmail?

Pentru a putea folosi Gmail, este necesar să creați mai întâi un cont Google. Acest cont vă va permite apoi să vă gestionați e-mailurile.

 Care sunt avantajele ? Cum îmi creez un cont Gmail?

 Crearea unui cont Gmail

Indiferent de profilul sau experiența utilizatorului, crearea unui cont Gmail are multe avantaje. În primul rând, serviciul de mesagerie Google este compatibil cu orice tip de suport: computer, tabletă și smartphone.

 Tot ce ai nevoie este accesul la internet pentru a-l folosi. Sistemul oferă, de asemenea, sincronizare automată pentru a începe o sarcină sau pentru a avea cele mai recente informații pentru fiecare dispozitiv sau periferic.

Odată  creat in directoare, consultarea sau clasificarea e-mailurilor, interfața de meniu este ergonomică. Chiar și cu abilități de bază de computer și navigare pe web, familiarizarea cu meniurile și funcțiile de mesagerie este rapidă. Acest lucru se aplică atât pentru descărcarea atașamentelor, cât și pentru setările de notificare și arhivare.

Capacitatea de stocare este estimată la 15 GB pentru un cont gratuit. Prin angajamentul pentru o soluție plătită, precum Google Apps for Work , spatiul de stocare crește la 30 GB. Această posibilitate este indicată în special companiilor care doresc să aibă funcționalități dedicate. De exemplu, controlul conturilor angajaților, opțiuni avansate de administrare sau asistență personalizată disponibilă 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi.

Mesageria Gmail se distinge și printr-un nivel optim de securitate. Acest lucru se datorează protocolului dublu de validare, gestionării parolelor, precum și unui filtru eficient de spam. Este prezent și un antivirus integrat. Crearea unui cont Google pentru a accesa Gmail vă permite și să beneficiați de alte servicii foarte practice. De exemplu, Google Hangouts, Google Drive, Google Sheets sau Google Vault. Aceste avantaje sunt valabile atât pentru persoane fizice, cât și pentru profesioniști.

Dacă nu aveti ,cum se creează un cont Gmail?

Dacă nu aveți un cont Google sau Gmail, va trebui să accesați site- ul Google . Apoi, veți proceda după cum urmează pentru a utiliza Gmail:

  • Selectați „Gmail” în partea dreaptă sus a ecranului.
  • Faceți clic pe „Creați un cont” specificând „Pentru mine”.
  • Veți face apoi clic pe „Creați un cont”, apoi veți confirma procedura de creare a contului dvs. Gmail (și Google). Asistentul de sistem vă va ghida apoi să configurați și să personalizați căsuța poștală, în special pentru modul de afișare.

    Nu veți putea alege un nume de adresă Gmail dacă este deja preluat de un alt utilizator, nici un nume prea asemănător sau cel al unui cont șters. În plus, Google rezervă anumite nume pentru utilizări specifice. De exemplu, lupta împotriva spam-ului.

    Dacă aveți deja un cont Gmail

    Dacă aveți deja un cont Gmail sau Google, trebuie doar să vă conectați cu datele de conectare pentru a accesa serviciul de e-mail Gmail. Pe pagina de acces , identificați opțiunea „Autentificare”. Acesta se află și în partea dreaptă sus a ecranului, lângă fila „Creați un cont”. Introduceți numele adresei dvs. de e-mail și validați făcând clic pe „Următorul”.

      Apoi vi se va solicita parola înainte de a putea vizualiza, gestiona și accesa funcțiile          Google Mail. Sistemul este compatibil cu principiul navigării private.

În cazul unei probleme de conexiune, puteți încerca să vă recuperați identificatorii sau să le resetați din opțiunea „Adresă de e-mail uitată”. 

Când creați un cont Gmail, va trebui să fi furnizat o adresă de e-mail sau un număr de telefon de recuperare.

CITESTE SI: Contact Glovo -reclamatii si sesizari

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *