Contact RADET- Reclamatii si sesizari

Contact RADET- Reclamatii si sesizari

Încălzirea în iarna lui 2022 va crește enorm de mult. Întreținerea va fi mai mare.

Românii privesc cu teamă  la ce urmează în iarna anului  2022.

Facturile la utilități s-au marit , prețurile alimentelor au crescut, mulți se văd nevoiți să reducă drastic cheltuielile , pentru a-și putea asigura un trai decent.

Potrivit specialiștilor, costul vieții va fi mai mare ca până acum. Iar pe bucureșteni îi așteaptă cel mai dificil sezon al serviciilor de încălzire centralizată, a declarat Mihai Mereuță, președintele Ligii Habitat, una dintre cele mai importante din țară privind activitatea asociațiilor de proprietari, pentru Impact.

Scenariul lui Mereuță pentru bucureșteni

Veștile proaste nu se opresc aici. Mereuță este sceptic că actualul preț al subvenției la care plătesc bucureștenii apa caldă și căldura va rămâne 330 de lei + TVA. Cauza este inflația, motiv pentru care acesta se teme că tariful va crește odată cu apropierea sezonului rece.

Furnizarea apei calde a fost oprită pentru aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până pe data de 3 iulie,  ca urmare a lucrărilor de reparaţii la reţeaua primară din  Sectorul 4, anunţă vineri Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A.

„Începând din data de 14 iunie reprezentanţii companiei Acvatot Srl vor executa lucrări de primă urgenţă pentru înlocuirea conductelor de tur şi de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni.

Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00”, conform CMTEB .

Potrivit sursei citate, lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur şi retur) cu diametrul de 1100 mm.

De asemenea va fi efectuată şi înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcţie metalică, pentru a menţine siguranţa în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor reţelei de termoficare.

Contact RADET

Adresa: Str. Cavafii Vechi nr. 15, sector 3, Bucureşti
Telefon: 0372.148.000

031.9442 pentru mesaje preînregistrate, pentru fiecare sector în parte, referitoare la functionarea sistemului de termoficare – tarif normalprogram non-stop

CALL CENTER TELVERDE 0800.820.002 pentru preluarea sesizărilor și reclamațiilor privind calitatea agentului termic livrat, precum și a avariilor produse în sistemul de termoficare – apel gratuitprogram non-stop

Pentru informaţii generale şi înscrieri audienţe: 0372.148.022 (tarif normal); 021.314.57.69 (tarif normal), program luni – vineri între orele 7:30-15:00.

Nu se formulează răspuns scris la sesizările telefonice.

Formular de contact (petiţii, reclamaţii, sesizări, solicitări informaţii de interes public, solicitări debranşare/rebranşare, invitaţii la prezentări, oferte, solicitări facturi etc.)
office@cmteb.ro(contracte, facturi furnizori, documente oficiale de la instituţii publice, documente juridice, modificări date contractuale, somaţii Administraţia Domeniului Public etc.)

Avarii Radet LIVE, pentru fiecare sector din Bucureşti

Recent, Compania Municipală Termoenergetică Bucureşti a lansat o aplicaţie prin intermediul căreia Radet comunică în real time informaţii cu privire la lucrările care au loc la sistemul centralizat de termoficare. Aplicaţia este gratuită şi se poate descărca din App Store şi Google Play. Poți vedea AICI ultimele avarii la rețeaua Radet în București: 

Citaeste si:Dobanzi depozite bancare

 

2 COMENTARII
    • Buna ziua !
      Pentru informaţii generale apelati numerele de telefon 0372.148.022 (tarif normal sau 021.314.57.69 (tarif normal), program luni – vineri între orele 7:30-15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.