Sari la conținut

Yahoo Mail nu merge- Serviciul nu raspunde , mesajele nu pot fi accesate

  • de
Yahoo Mail nu merge

Yahoo Mail nu merge
Serviciile Yahoo întâmpină probleme marti 27 februarie 2024. Mulți utilizatori se plâng pe forumuri că nu mai pot accesa mesajele lor Yahoo Mail. Totul ar trebui să revină la normal în curând.

Serviciul Yahoo Mail nu merge

Panică în rândul utilizatorilor Yahoo  marți, 27 februarie 2024. De la prânz, mulți utilizatori nu au mai putut să-și acceseze mesajele Yahoo Mail, dovadă fiind mărturiile și apelurile la ajutor publicate pe forumul nostru de discuții , unele indicând că aplicația mobilă nici măcar nu se mai deschide cu un mesaj care specifică că Yahoo Mail se oprește automat..

Cu toate acestea, dacă vă aflați în acest caz, nu este nevoie să dați vina pe hardware-ul, aplicația, conexiunea sau contul. Problema este generală și se referă la mai multe servicii Yahoo.

Acest lucru se vede cu ușurință pe faimosul site Down Detector care listează probleme cu serviciile online și rețelele sociale. graficul este clar: rapoartele de defecțiuni au continuat să crească de la începutul după-amiezii.

Și simptomul este întotdeauna același: mesajele rămân inaccesibile. Și site-ul principal Yahoo nu oferă nicio informație…

Pana la ora 22:00 problema nu a fost remediata -Yahoo Mail nu merge

Cu toate acestea, chiar dacă situația este neplăcută sau chiar insuportabilă la momentul respectiv, nu există niciun motiv de panică. Problema, care a început să se rezolve la începutul serii, de la ora 19, părea să vină de pe serverele Yahoo.

Și în acest caz, din păcate, nu este nimic de făcut decât să aștepte cu răbdare ca tehnicienii companiei să rezolve problema.

Cu toate acestea, totul nu a revenit la normal la ora 22:00, cu numărul de rapoarte încă foarte mare pe Down Detector.

Ca întotdeauna în acest tip de situație, care din păcate este imprevizibilă, reflexul bun este să consulți serviciile pentru clienți, forumurile de asistență, rețelele sociale și site-urile de știri de pe Internet pentru a afla dacă problema este generală sau limitată (vezi articolul nostru despre defecțiuni ) .

Desigur, este întotdeauna enervant să fii lipsit de e-mail câteva ore, mai ales în timpul zilei, dar există și alte modalități de a contacta corespondenții în situații de urgență (telefon, mesagerie instant etc.).

Să sperăm că Yahoo vorbește rapid despre subiect și despre originea problemei, cerându-și scuze utilizatorilor săi frustrați.

Yahoo Mail nu merge, probleme cu serviciul de corespondență: de ce nu funcționează și ce se întâmplă

Probleme astăzi pentru Yahoo Mail, serviciul web pentru gestionarea e-mailului nu funcționează. Întreruperea a început la ora  14:15 și a durat toată după-amiaza. Aplicaţia de Android este picată de ore întregi,cauzele întreruperii serviciului nu sunt încă cunoscute.

Ce se întâmplă: probleme curente – De ce Yahoo mail nu merge

Din rapoartele pe care le-am citit, se pare că problemele sunt legate de deschiderea serviciului. Yahoo Mail se blochează imediat ce se deschide și se pare că nu există nicio ieșire din această situație.

Chiar dacă continuați să încărcați site-ul, este imposibil să accesați serviciul. Problema pare să afecteze atât aplicațiile, cât și versiunea desktop. Mesajul de eroare care apare în aplicație este „Ceva a mers prost”.

Aplicatia Yahoo Mail nu merge

Problema apare în aplicațiile de mobile și a fost raportată atât pe sistemele Apple cât și pe sistemele Android,Marti 27.02.2024

Te -ar putea interesa si : Cum se creează un cont Gmail?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *