Sari la conținut

Vrei să găsești planuri bune pentru a-ți decora interiorul într-un mod original?

  • de

Vrei  sa găsesti piesele la modă care iti satisfac dorintele? Doresti  a face accesorii care ies în evidență ,cu mâinile tale? În această categorie, găsesti sfaturi  practice pentru a-ti face ceea ce-ti  place pentru casa sau apartamentul tau…

Aranjarea bucatariei: ideile noastre pentru un buget redus

Cu toții vrem spațiu suplimentar în bucătărie! Fără să rupi un scaun și să fii creativ, poți crea un spatiu inteligent și decorativ. Cum? Prin reciclarea accesoriilor neglijate sau prin investiții în rafturi la prețuri mici.

Dacă am avea o baghetă magică, ne-am lărgi bucătăria pentru a economisi spațiu de depozitare. Aparate, farfurii, tacâmuri, pahare, vase, prosoape … Cu cât acumulezi mai mult, cu atât mai mult spațiu trebuie să stochezi.

Misiunea zilei?

Transformă bucătăria noastră într-un spațiu practic și bine organizat, dedicat depozitării inteligente. Rafturi de perete, depozitare integrată, mobilier inteligent de bucătărie, descoperă soluțiile noastre eficiente de depozitare, la un buget redus.

Aranjarea in recipente 

Depozitarea ideala pentru ustensile din lemn? Ulcioare vechi de smalț, vase ceramice înalte sau cutii de depozitare, care pot fi si  recuperate, care se potrivesc elegant cu linguri de lemn,  de bucătărie.

Depozitare în cutii recuperate

Cutiile din lemn sau cutiile vechi nu trebuie trecute cu vederea. Odată șlefuite și chiar vopsite, ele se transformă într un mic spatiu  depozitare practic. Trebuie doar să le puneți pe podea, să le stivați sau să le atârnați pur și simplu de perete. În interior, depozităm borcanele noastre de cereale, sticlute, cărțile noastre de bucate …

Pur și simplu rafturi de perete

Putem „degaja” blatul din bucatarie, ocupand pereții cu plăci de lemn vopsite în alb, polite din lemn brut și iata… pe aceste rafturi de perete, depozităm vesele de zi cu zi, sare și piper, . Și le putem decora cu plante verzi.

O secțiune goală de perete? Ne gândim să instalăm rafturi modulare pentru pereți. Acestea au loc pe o suprafață relativ mica. Nu există riscul să ne plictisim, putem jongla configurația în funcție de dorințe și de dimensiunea aparatelor noastre.

În spații mici, este esențial să investești si in cele mai mici colturi. Aici, mobilierul de bucătărie este instalat, pe lungime. Minimalist, totul este depozitat în sertare și dulapuri, cu excepția câtorva recipiente, care au loc pe un raft elegant de perete.

Produsele de menaj sau de spălat vase, bureți și prosoape de ceai se ascund sub chiuvetă. Un spațiu de depozitare care nu trebuie trecut cu vederea.

Tacâmurile sunt depozitate într-un sertar cu un separator, astfel încât să puteți vedea din prima  ceea ce căutați. Inutil să le expunem pe blat, ar prinde praf … Există multe obiecte mobilier de bucătărie cu depozitare integrata pentru tacâmuri. Soluția cu buget redus este de a plasa o tavă pentru tacâmuri într-un sertar existent (la Ikea se gaseste la un pret redus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *