Coronavirus- cateva lucruri de știut despre gelurile hidroalcoolice

Într-o perioadă în care epidemia de coronavirus este bine stabilită in multe dintre tarile lumii  , gelurile hidroalcoolice fac obiectul atentiei tuturor.

Cum să alegi soluția hidroalcoholică potrivită? Puteți să vă faceți într-adevăr așa cum sugerează Organizația Mondială a Sănătății. In continuare facem un tur..

Coronavirus: cum să alegeți și să utilizați gelul hidroalcoolic
Gel hidroalcoolic anti-Covid-19
-gelul hidroalcoolic nu trebuie să înlocuiască spălarea convențională a mâinilor
-utilizarea gelurilor hidroalcoolice impreuna  cu spălarea mâinilor cu apă si săpun sunt  centrul strategiei de luptă împotriva coronavirusului.

A fost un pariu sigur că aceste produse vor fi luate cu asalt. Drept urmare, unii vânzători nu au ezitat să „umfle” prețurile, forțând guvernele mai multor state ale UE să intervină.

În urma unor investigații pe care sa le  efectueze  privind „prețurile inacceptabile” percepute de anumiți comercianți, guvernul ar trebui sa stabileasca  „plafoane de preț” prin decret.

Producătorii, angrosiștii și distribuitorii, farmaciile, supermarketurile și site-urile web ar trebui să respecte un cadru de prețuri, altfel riscul de a se expune la o amendă in caz de frauda  pentru  produsele pe care le comercializeaza sa fie inevitabil.

În fața deficitului de stocuri în farmacii, Ministerul Sănătății, ar trebui sa anunte, de asemenea, publicarea unui decret prin care se autorizează farmaciștii să producă  propria soluție hidroalcoholică, în conformitate cu recomandările OMS. Astfel se specifică compoziția, precauții, modul de operare și etichetare, asa cum s-a intamplat in alte tari ale UE.

Cum să vă protejați împotriva coronavirusului 
Coronavirus: cum să alegeți și să utilizați gelul hidroalcoolic?
Un lucru este să reglăm prețurile gelurilor hidroalcoolice. Încă este necesar să le alegem bine. Deoarece multe produse diferite coexistă pe piață.

Pentru a fi sigur că esti bine protejat, cu o soluție antimicrobiană eficientă, este recomandabil să te bazezi pe mai multe criterii, în conformitate cu recomandările Agenției Naționale pentru Securitatea Medicamentelor și Produselor de Sănătate (ANSM), detaliate în 2009, ca parte a epidemiei de gripă A (H1N1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.