More

  Videolive Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată luni, la ora 19:30

  - Advertisement -

  Videolive Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată luni, la ora 19:30

  Regina Elisabeta a II-a a murit după 70 de ani de domnie

  Video live inmormantare Regina Elisabeta

  - Advertisement -

  Elisabeta a II-a, regina Angliei, a murit joi, 8 septembrie 2022, după 70 de ani de domnie. În cursul zilei, aceasta a fost plasată sub supraveghere medicală la Balmoral (Scoția), din cauza unei stări de sănătate considerată îngrijorătoare de medicii ei. Familia lui s-a adunat lângă patul lui. Prințul William a sosit după-amiaza târziu, însoțit de Prințul Edward și Prințul Andrew.

   Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

  „Regina a murit  la Balmoral în această după-amiază. Regele și regina consoarta vor rămâne la Balmoral în seara asta și se vor întoarce la Londra mâine”, a spus Palatul Buckingham într-un comunicat, un anunț întâmpinat cu o emoție enormă în Regatul Unit, unde Elisabeta a II-a. a fost  foarte populara.
  Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată luni, la ora locală 19:30, în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, la finalul ceremoniilor funerare de stat care vor fi organizate în cursul dimineţii și la care sunt așteptați șefi de stat din toată lumea, a anunţat joi Palatul Buckingham.
  Luni, când vor avea loc funeraliile reginei Elisabeta a II-a, Marea Britanie închide principalele activități – mii de oameni se vor confrunta cu programări la medic anulate, bănci și supermarketuri închise.
  - Advertisement -

  Ciyteste  si:  Regina Elisabeta a II-a a murit după 70 de ani de domnie

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.