Un perete din spuma/burete pentru decorarea interiorului

Ce-ar fi să te diferențiezi de toată lumea, optând pentru un decor vegetal atasat pe un perete?

Ti-ar placea sa ai un perete de mușchi al cărui aspect nu s-ar schimba niciodată și care ți-ar decora casa? Vă prezentăm pereții de spumă care vă pot seduce!

Pereți stabilizați din spumă pentru plante
Iti plac verdele, plantele si pamantul? Păcat că nu aveți o grădină amenajată, iar apartamentul dvs. nu vă oferă nicidecum aceasta posibilitate.

Îți place prezența plantelor acasă, în interiorul caminului tău și ai dori să o faci și mai importantă? Cunoașteți în acest caz pereții din mușchi de plante? Alcătuite din mușchi adevărați, dar și uneori licheni, aduc moliciune și seninătate, descoperă-le!

Ce este un zid verde? Ce este un perete de spumă pentru plante? Care sunt principiile spumei stabilizate?

Iată mica noastră selecție!

Un perete de spumă pentru sufragerie sau dormitor
Plantele din ghiveci nu mai sunt suficiente pentru tine? Visezi o grădină interioară, dar nu îți poți oferi această plăcere: preț prea mare, instalare complicată, irigare pentru monitorizare și, mai ales, loc important de dedicat. Este un proiect frumos, dar  prea complicat pentru tine.

În acest caz, aveți opțiunea de a avea un perete verde de spumă/burete instalat. Da, ai citit bine ,ai  acest drept. Un perete din mușchi, sau chiar mușchi și licheni de diferite tipuri pentru a crea un fel de masă vegetală. Pentru a vă face o idee despre ceea ce poate da într-un interior, am selectat câteva fotografii care le evidențiază.


Decorarea pereților cu mușchi.
Greu de imaginat acasă un astfel de decor și totuși este posibil! Acest tip de vopsea de perete din spumă, sau chiar o despărțire de plante, aduce  mult verde in  interior. Acest lucru este posibil datorită unui proces de stabilizare a plantelor, care  le menține  în mod natural frumos și suplu, fără ca acestea să se ofileasca  sau să se usuce.

Principiul acestora este simplu- un produs biodegradabil. Aceasta face posibilă păstrarea flexibilității , a culorii sale originale, fără a fi necesară furnizarea de apă sau lumină. Prin urmare, nu este necesară întreținere pentru ca planta să-și păstreze frumusețea!

Indiferent dacă, camera care găzduiește peretele de spumă este cu aer condiționat sau nu, aceasta nu mai este o problemă. Nu trebuie să refaceți, să adăugați îngrășăminte, să nu vă îngrijorați sau să vă faceți griji pentru CO2 degajat.

Unde în casa ta instalați un perete  stabilizat pe spuma?

Oriunde! Este în întregime posibil să instalați un perete complet de spumă  în camera de zi, sau ca o simplă bandă în bucătărie. Într-adevăr, conservarea lor extremă le permite să fie integrate în orice cameră din casă sau apartament, fără griji.

Puteți crea astfel o masă din spumă vegetală pentru a decora camera de zi,sau  adăugați o secțiune de perete care va merge de la podea la tavan și va servi drept o casetă originală pentru dormitorul dvs. Nu uitați de baie, este într-adevăr privilegiat în acest tip de efect decorativ atunci când căutați o atmosferă Zen.

Există imagini cu plante din spumă din ce în ce mai multe, poate le-ai descoperit  la cabinetul medicului sau la sediul unei companii? Este posibil să le creați singuri sau să apelați la o companie specializată în decorarea pereților întregi cu spumă stabilizată a plantelor.

Vă sfătuim, dacă vă imaginați un decor mare pentru a face câteva citate pentru a profita de experiența profesioniștilor din acest domeniu pentru a vă crea pereții plantei în spumă, în regulile artei. În acest fel, vă asigurați o longevitate bună a produsului.

Rețineți că prețurile variază în funcție de tipul de spumă utilizat, culoarea și calitatea acesteia, lichenul, spuma plată sau spuma bilă.

Aveti nevoie de burete pentru proiectul dvs?
Va recomandam servciile Gama TEX Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.