Simona Halep: „Nu-mi place sa vorbesc”

Simona Halep, numărul 2 mondial, a vorbit pe larg și și-a marturisit emoțiile  de pe teren și din în afara lui,într-un interviu distribuit si pe rețelelele sociale.

Ea a marturisit sincer ca nu s-ar vedea comentand un meci de tenis „Nu-mi place sa vorbesc .Nu stiu daca as fi capabila”

Simona Halep: ”O să cer sfaturi de la antenorii mei”

„Nu prea, nu-mi place să vorbesc și consider că nu sunt un comentator potrivit pentru tenis. Oarecum, eu îmi dau seama de ce se întâmplă dar mă exprim mai greu. Îmi place să privesc tenisul, îmi place să-l simt dar nu îmi place să vorbesc despre el așa de mult.

Nu știu dacă aș fi capabilă să comentez dar poate că într-o zi o să ajung și în postura asta. O să cer sfaturi de la antrenorii mei. Niciodată să nu zici niciodată”, a spus Halep, în cadrul unei emisiuni la Digi Sport.

Exercițiul este dificil. Ajutați-i pe alții să înțeleagă cum se poate simți un jucător de tenis pe un teren. Românca Simona Halep a încercat exercițiul într-un interviu publicat pe rețelele  de socializare , realizat de unul dintre partenerii săi. Ea povestește despre roller coaster-ul cu care se confruntă uneori în timpul aceleiași întâlniri și despre echilibrul delicat care trebuie găsit pentru a se simți încrezător.

„Multe gânduri îmi trec prin minte în timpul unui meci ”, spune ea. Se întâmplă atât de multe lucruri încât nu le poți analiza după fapt. Mii de gânduri total ciudate. Deodată te enervezi. Apoi , deodată, devii pașnic. Și la fel de brusc, câștigi încredere în tine. Un punct, o lovitură poate schimba starea de spirit a jucătorului. „

„Există o linie foarte fină între pozitiv și negativ și, dacă este cazi în negativ, chiar cazi”

Halep, un muncitor asiduu

„Îmi amintesc că Nadal a spus:„ Dacă nu doare, ceva nu este în regulă. ” , Ea rezumă înainte de a adăuga: „ Suntem încă într-un fel de durere . Este dificil, deoarece durerea merge direct la creier. „ Și în creier , există o emoție sacră condensată, întrebări, îndoieli și o doză mare de cerințe”. Ea se descrie ca fiind un sportiv muncitor.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.