Lansare, pret PS 5 slim

Cei de la  Sony vor lansa in curand  ps 5 slim

Cel mai probabil unora le va place designul îndrăzneț în două tonuri, iar alții vor considera că este o consolă mare și neplăcută .

Din fericire, asta se întâmplă acum sub forma unui nou PS5 mai subțire, deși Sony îl numește pur și simplu ps 5 slim.

În schimb, așa cum explică Sony într-o postare pe blog , consola va fi acum cunoscută pur și simplu drept „noua ps 5 slim , în ciuda faptului că este cu 18% mai ușoară pentru consola digitală și cu 24% mai ușoară pentru modelul de unitate cu disc.

Elementele sale interne rămân în mare parte neschimbate, deși consola va avea acum un SSD de 1 TB în loc de SSD-ul de 825 GB livrat odată cu lansarea PS5.

Unul dintre principalele zvonuri care s-au dovedit a fi adevărate este că această nouă reproiectare a PS5 va veni cu o unitate de disc externă .

Da, așa este, nu va mai trebui să alegeți între un PS5 standard cu unitate optică sau PS5 Digital Edition.

În schimb, puteți cumpăra ediția digitală mai ieftină și apoi adăugați o unitate de disc Blu-ray Ultra HD mai târziu dacă doriți să jucați jocuri fizice.

PRET ps 5 slim -ACCESORII

PS 5 cu unitate de disc Blu-ray Ultra HD va costa 499 USD în SUA, 550 EUR în Europa, 480 GBP în Marea Britanie și 799,95 USD în Australia, iar PS5 Digital Edition se va vinde cu 449 USD în SUA, 450 EUR în Europa. , 390 GBP în Marea Britanie și 679,95 USD în Australia.

În Europa și Marea Britanie, prețul PS5 rămâne neschimbat după ce ambele regiuni au experimentat o creștere a prețului PS5 anul trecut.

Cu toate acestea, există o creștere a prețurilor în SUA cu PS5 Digital Edition, deoarece crește cu 50 USD față de prețul de lansare de 399 USD.

Cu toate acestea, pentru preț, obțineți o consolă mai subțire, cu 175 GB spațiu de stocare suplimentar și opțiunea de a adăuga o unitate optică în continuare.

Pentru cei care preferă să aibă consola poziționată vertical în loc de orizontal, va trebui să achiziționați și un suport separat.

În timp ce noul ps 5 slim va veni cu un suport orizontal în cutie, un nou suport vertical compatibil cu toate consolele PS5 Sony va fi disponibil pentru 30 USD / 49,95 USD.

Arată puțin mai bine decât suportul original vertical/orizontal care a fost inclus cu lansarea PS5 datorită noului său design, care are plastic în mijloc cu un inel metalic în exterior.

Cu toate acestea, ar fi fost frumos să vedem acest lucru inclus în consolă în loc să fie vândut separat ca supliment.

Dacă vă plac suplimentele, o unitate de disc Blu-ray Ultra HD pentru ediția digitală a noului PS5 va fi disponibilă separat pentru 80 USD în SUA, 120 EUR în Europa, 100 GBP în Marea Britanie și 159,95 USD în Australia.

Deși va fi totuși mai ieftin să cumpărați direct modelul de unitate de disc, faptul că o unitate optică poate fi achiziționată după fapt este un plus frumos pentru a preveni remușcarea cumpărătorului cu ediția digitală a noului PS5.

Încă o dată, husele de consolă ps 5  slim revin și Sony spune că cele pentru acest nou model vor fi disponibile la începutul anului viitor.

La lansarea ps 5 slim , va exista o variantă de culoare neagră completă de vânzare, împreună cu culorile Deep Earth Collection în roșu vulcanic, albastru cobalt și argint sterling.

Aceste noi huse de consolă PS5 vor începe de la 55 USD în SUA, 55 EUR în Europa și 45 GBP în Marea Britanie, cu culori suplimentare programate să fie lansate în viitor.

DESIGN ȘI SPECIFICAȚII ps 5 slim

Noul PS 5 slim a fost redus în volum cu peste 30%, iar consola digitală este acum cu 18% mai ușoară, în timp ce modelul cu disc drive este cu 24% mai ușor.

Cu toate acestea, cea mai mare schimbare în ceea ce privește designul ambelor versiuni ale acestei noi console este că acum există patru panouri de acoperire cu două pe fiecare parte, spre deosebire de doar două pe lansarea PS5.

Cu ediția digitală a noului ps 5 slim noul stand de acoperire din partea dreaptă jos a consolei poate fi îndepărtat și noua unitate de disc Blu-ray Ultra HD poate fi adăugată în locul ei.

Specificatii ps 5 slim

Deși Sony încă nu a confirmat acest lucru, unitatea de disc suplimentară va veni probabil cu un capac de rezervă pentru consolă, deoarece originalul nu va fi suficient de lat odată ce adăugați unitatea.

Restul specificațiilor interne pentru noul ps 5 slim rămân în mare parte neschimbate, cu excepția adăugării unui SSD mai mare de 1 TB.

Consola va fi livrată în continuare cu 16 GB de memorie GDDR6 și un procesor Ryzen Zen 2 de la AMD.

De asemenea, nici noul PS5 nu primește un upgrade Wi-Fi și încă ești blocat cu Wi-Fi 6, spre deosebire de noile standarde Wi-Fi 6E sau Wi-Fi 7 .

 Este puțin păcat, deoarece versiunea Brooklin de la Microsoft a Xbox Series X va primi Wi-Fi mai rapid.

Celula antet – Coloana 0 PS5 nou Noua ediție digitală PS5
Preț 499 USD, 550 EUR, 480 GBP 449 USD, 450 EUR, 390 GBP
Procesor AMD Zen 2 personalizat, 8 nuclee / 16 fire, 3,5 GHz AMD Zen 2 personalizat, 8 nuclee / 16 fire, 3,5 GHz
GPU AMD RDNA 2, 10,3 teraflopi, 2,23 GHz AMD RDNA 2, 10,3 teraflopi, 2,23 GHz
RAM GDDR6 16 GB GDDR6 16 GB
Depozitare SSD de 1 TB SSD de 1 TB
Unitate de disc Blu-ray Ultra HD, până la 100 GB/disc Supliment opțional
Ieșire video 4K, 120 Hz 4K, 120 Hz
Porturi 1 x USB tip C (față), 2 x USB tip A, 1 x gigabit Ethernet, 1 x HDMI (spate) 1 x USB tip C (față), 2 x USB tip A, 1 x gigabit Ethernet, 1 x HDMI (spate)
Rețele Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6 Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6

Destul de interesant, când Sony a anunțat pentru prima dată ps 5 slim, acesta nu a inclus o fotografie alăturată a acestuia lângă PS5 original.

Cu toate acestea, compania a furnizat măsurătorile noii console și acum, într-o postare pe Reddit , cineva a realizat o comparație a dimensiunilor modelului 3D între cele două console.

Acest lucru nu este deloc oficial, dar imaginile pe care le-au inclus ar putea să vă ofere o idee mai bună la ce să vă așteptați de la ps 5 Slim când vine vorba de modul în care se compară din punct de vedere al dimensiunilor cu PS5 original.

Poate te intereseaza si:XBOX SERIES X ȘI S: CELE MAI AȘTEPTATE JOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *