XBOX SERIES X ȘI S: CELE MAI AȘTEPTATE JOCURI

Timp liberXBOX SERIES X ȘI S: CELE MAI AȘTEPTATE JOCURI

Ca intotdeauna așteptat cu nerăbdare, Xbox Series X și S care au  fost  puse în vânzare oficial marți, 10 noiembrie. Două console care vor imparti  aceeași bibliotecă de jocuri. Iată cele mai așteptate titluri care să însoțească această lansare, dar și blockbuster-urile anului viitor.

Pentru că la fel ca pe PS5, va fi necesar să așteptați până în 2021 pentru a descoperi primele titluri care vor exploata pe deplin capacitățile Xbox Series X (cel mai puternic din noua familie Xbox), dar merita,pentru ca  deja unele jocuri promit o experiență optimizată în comparație cu Xbox One și One X.

                            HALO INFINIT – 2021

Urma să fie jocul lansării conform zvonurilor, dar va fi răbdător până la o dată nedeterminată pentru a testa următorul Halo. Va fi o propunere exclusivă pentru jucătorii Xbox Series X, în special, deoarece necazurile Master Chief trebuie să arate ce are consola în interiorul  sau.

Pe site-ul său oficial, Halo Infinite promite să ruleze în 4K la 60 de imagini pe secundă și mai ales să exploateze accesul la disc ultra-rapid pentru a oferi un univers extins impresionant. Cu toate acestea, va fi necesar să aveți răbdare.

    ASSASSIN’S CREED VALHALLA – 10 NOIEMBRIE

- Advertisement -

Prezentat în mai de UBISOFT printr-o scenă de calitate excepțională, Assassin’s Creed Valhalla a prezentat prima sa secvență de joc în cadrul emisiunii Xbox Series X. Și Ubisoft a câștigat, de departe, competiția pentru cea mai impresionantă demonstrație tehnică prin comparație. concurenților săi. Apoi ne aruncăm cu încântare în lumea vikingilor, a navelor lor lungi și a cuceririi sângeroase a teritoriului englez.

Totuși, jocul nu va fi exclusiv pentru viitoarea consolă Microsoft și se va alătura și liniei de lansare PS5. De asemenea, putem conta pe o versiune PS4 și Xbox One.

            CYBERPUNK 2077 – 19 NOIEMBRIE

Considerat deja viitorul joc al anului, în timp ce rămân multe zone gri, Cyberpunk 2077 a devenit punctul de vorbire preferat al oricărui jucător care se respectă. Trebuie remarcat faptul că CD Projekt Red, studio din spatele fabulosului The Witcher III, știe cum să ridice hype-ul în jurul viitorului său blockbuster.

Studioul polonez își oferă viziunea asupra unui viitor decadent, într-o lume deschisă pe care judecătorul Dredd nu l-ar nega. Jucătorul îl întruchipează pe V, un mercenar care va trebui să-și forgeze reputația în inima Night City, o megalopolis californiană prea conectată, unde multinaționalele își dictează legea. Trebuie remarcat faptul că jocul va fi compatibil cu PS5 și Xbox Series X la lansare. Cu toate acestea, va beneficia de o actualizare importantă care va profita la maximum de următoarea generație în 2021.

         YAKUZA LIKE A DRAGON – 10 NOIEMBRIE

Întotdeauna atât de nebun și distractiv, saga Yakuza va reveni în toamnă cu un nou episod ștampilat Ca un dragon. Și pentru a pune cotele pe partea sa, jocul va fi disponibil și pe majoritatea consolelor, inclusiv pe următoarea generație. Sega promite să se intereseze de soarta lui Ichiban Kasuga, un mafios de rangul al doilea care va susține o crimă pe care nu a comis-o. După 18 ani de încarcerare, omul nostru iese să descopere o lume nouă, în care lumea interlopă s-a schimbat foarte mult.

         DEVIL MAY CRY V: EDIȚIE SPECIALĂ 10 NOV

 

Nimic mai bun decât să privim către viitor pe ConsoleFun! Pe scurt, ne-am distrat. Deci, care sunt jocurile care te-ar face să le  dorești? 

VA URMA…

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.