Sari la conținut

Pret Carburanti – Benzina 95, Motorina , GPL

  • de

Pret Carburanti – Benzina 95, Motorina , GPL

In ultima vreme ,toti soferii din Romania au observat  scumpiri  zilnice a carburanților.

Prețul unui litru de motorină standard depaseste acum în medie , pragul psihologic de 9 lei . Transportatorii cer Guvernului plafonarea prețului la carburanți pe modelul Ungariei.

Transportatorii cer Guvernului  să plafoneze prețul carburanților. Altfel, prețurile toturor produselor vor crește foarte mult în următoarea perioadă.

Augustin Hagiu, președintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport:

„Nu am avut sub nicio formă în ultimele 3 luni în niciun moment senzația că lucurile vor regresa. Tot timpul, dacă a stagnat, din nou după câteva zile a urcat prețul și cumva evoluția a fost constantă dacă dă zilele de stagnare deoparte și măsura numărul 1 ca și urgență pe termen scurt este aceasta, măcar 3 luni de zile de plafonare, urmând a vedea care va fi evoluția în timp ulterior.”

În multe benzinării din Capitală, motorina standard a ajuns și la 9 lei și 23 bani. Benzina se apropie de 8 lei și 70 de bani.

Statistici de pret pentru Romania

Pret carburanti

Ultimele preturi din 13.06.2022

GPL Fara plumb Motorină
4,19 RON/L
Prețul GPL a devenit mai scump0,06 RON/L
8,48 RON/L
Pretul GPL a devenit mai ieftin-0,01 RON/L
9,1 RON/L
Pretul GPL a devenit mai ieftin-0,01 RON/L
Romanii sunt chemati la proteste de strada  fata de cresterea preturilor la carburanti.

Romanii au asistat de luni de zile la o crestere continua a tarifelor pentru benzina si motorina si le-a ajuns cutitul la os.

Soferii din toata tara sunt chemati la un protest organizat fata de cresterea continua a preturilor la carburanti. Protestul este anuntat pentru data de 30 iunie, la pranz, in toata tara.

 

Pe acest site sunt afisate  preturi de referinta pentru toata Romania si de aceea este posibil ca preturile la benzina sau motorina sa nu fie valabile in orasul dumneavoastra.

Monitorul Preturilor este actualizat mult mai des, avand parteneri directi companiile de distributie a carburantilor – precum Rompetrol, Lukoil, MOL, OMV Petrom, Socar etc…

Nu ne asumam responsabilitatea pentru acuratetea datelor, intrucat preturile pot fi actualizate frecvent.

Citeste si: CFR bilete Mersul trenurilor contact reclamatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *