Catalog online Kaufland cele mai noi oferte

Catalog Kaufland

Kaufland  este un lanț de hipermarketuri din Germania ,parte a grupului Schwarz , grup din care face parte si Lidl.

Răsfoiește catalogul Kaufland și pune pe lista de cumpărături tot ce ai nevoie. Nu este nimic mai simplu decât să găsești într-un singur loc tot ce ai nevoie. Iar la  Kaufland, reducerile săptămânale este cel bun mai exemplu.

Catalog online Kaufland cele mai noi oferte

Cum să economisiți bani la KAUFLAND?

Există mai multe moduri prin care clienții economisesc bani la Kaufland. Supermarketul are oferte săptămânale și prețuri promoționale la peste 400 de produse pentru ca tu să te bucuri de articolele tale preferate.

Descărcați aplicația mobilă Kaufland și obțineți acces la cardul de fidelitate Kaufland: primiți promoții săptămânale, strângeți puncte pentru campanii speciale și descoperiți promoțiile personalizate.

Revistele Kaufland conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine.

Nu este nimic mai simplu decât să găsești într-un singur loc tot ce ai nevoie. Iar catalogul de la  Kaufland cu reduceri săptămânale este cel bun mai exemplu.

Informații în premieră despre campanii, concursuri cu super premii, rețete inedite, promoțiile Kaufland Card și, bineînțeles, toate reducerile Kaufland la principalele categorii de produse din magazinele Kaufland.

Toate cestea te așteaptă în paginile catalogului , pe care te invităm să il  răsfoiești saptamanal.

Legume, fructe, carne, lactate, produse de curățenie sau articole pentru casă, pentru toate găsești în fiecare săptămână cele mai noi oferte.

Citeste si :Catalog Lidl – Catalogul Lidl online

 

Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial kaufland.ro

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *