Noua aplicatie xbox store mobile

Jocuri mobile: o nouă axă de creștere pentru Xbox

xbox store mobile va fi creat: Dorind să cumpere Activision Blizzard și King, Microsoft și-a exprimat rapid dorința de a viza piețele mobile și PC-uri ca prioritate . Phil Spencer, șeful Xbox, și-a exprimat deja de mai multe ori interesul pentru aceste sectoare al căror potențial este mai mare decât piețele de console.

Microsoft's Arguments Published for Appeal Against UK's CMA in Activision  Blizzard Acquisition Case | TechRaptor

Noua platformă xbox store mobile s-ar putea lansa în 2024

Phil Spencer a clarificat astăzi obiectivele Xbox în ceea ce privește jocurile mobile.

Se confirmă astfel că Microsoft se pregătește să lanseze un nou magazin  de aplicații cu numele xbox store mobile care va contiene  jocuri pentru iPhone și pentru  telefoanele Android încă de anul viitor dacă achiziția

Activision Blizzard va fi aprobată de autoritățile Phil Spencer vorbește despre noile reguli care cer Apple și Google să-și deschidă platformele mobile pentru magazinele de aplicații deținute și operate de alte companii în intermediul  Digital   din Europa .

Acesta este un regulament care urmărește să prevină „abuzul de poziție dominantă de către giganții digitali, care sunt în special (Google, Apple, Facebook, Amazon și Microsoft) și să ofere mai multe opțiuni  europenilor .

Patronul Xbox spune că preluarea Activision Blizzard King va ajuta la stimularea concurenței în ceea ce el numește „cea mai mare platformă de jocuri” – smartphone-uri – unde Apple și Google dețin în prezent ceea ce unele autorități  au numit un „duopol” privind distribuția de jocuri și alte aplicații. .

Conform cronologiei propuse de Europa, regulile Digital Markets Act, reguli stabilite, trebuie să se aplice din mai 2023, iar aplicarea acestor obligații trebuie sa fie gata până în martie 2024.

  Apple și Android , vor face , printre alte lucruri permise  instalarea  aplicatiilor de pe magazinul de aplicatii al   dispozitivelor  iOS și Android. Prin urmare, din martie 2024, Microsoft va putea să-și lanseze magazinul Xbox și să-l facă accesibil atat pe iOS cat si pe  Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.