NINTENDO SWITCH PRO 2023 – Lansare Pret

NINTENDO SWITCH PRO 2023 – Lansare Pret

Switch Pro va fi lansat in 2023. Un Insider susține că Nintendo plănuiește să comercializeze o nouă versiune a consolei sale la începutul anului 2023.

NateTheHate este un leaker cunoscut în universul Nintendo și are o bună reputație. El susține pe Twitter că Switch Pro există și că se va lansa la începutul lui 2023 . El oferă aceste informații răspunzând la un tweet (șters de atunci) care a numit existența Switch Pro „o înșelătorie”.

NINTENDO SWITCH PRO VA FI LANSAT ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI VIITOR

Cu toate acestea, ar trebui să luăm această afirmație cu prudență. NatetheHate are un record bun de scurgeri de informatii, dar lucrurile sunt întotdeauna mai complicate cu Switch Pro.

Zvonurile despre el circulă în rețea de ani de zile, toate negate de fiecare dată.
Vârful a fost în 2021. Multe site-uri precum Bloomberg au menționat existența consolei în versiunea sa Pro.

În cele din urmă, Nintendo a lansat Switch OLED. O versiune îmbunătățită, desigur, dar nu are nimic „Pro”.

Nu este imposibil ca firma japoneză să lanseze noi modele Switch, este chiar probabil. Avem deja trei modele. Rămâne de văzut în ce direcție o va lua  Nintendo.

Comercializarea unui comutator „Pro” cu compatibilitate 4K ar fi împotriva filozofiei sale, care nu este să-și segmenteze propria piață. Greșeala a fost făcută în trecut pe 3DS. Existența unei versiuni cu un ecran mai mare sau o baterie mai bună, dar cu același procesor ar fi mai probabilă.

De asemenea, trebuie să ne gândim la ce urmează pentru Nintendo. Switch-ul continuă să fie un succes, dar consola începe să aibă dificultăți în a ține pasul (a fost disponibil acum cinci ani). Producătorul se gândește deja în mod necesar la următoarea consolă care va fi mai puternică, aducând în același timp inovații tehnice și idei noi…

Prețurile Nintendo Switch ar putea crește – NINTENDO SWITCH PRO 2023 – Lansare Pret

Într-un raport Bloomberg, Takashi Mochizuki a spus că Nintendo nu intenționează să crească prețurile pentru Nintendo Switch în acest moment. Cu toate acestea, nu pot exclude posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în viitor.

Dacă vă gândiți să cumpărați un Nintendo Switch în acest moment, nu aveți de ce să vă faceți griji. Prețurile nu se vor dubla peste noapte. Dar cu siguranță ar trebui să fii cu ochii pe numere dacă te gândești să cumperi un Switch ceva timp în viitor. În acest moment, prețurile de vânzare cu amănuntul pentru Nintendo Switch sunt la 299,99 USD și 349,99 USD pentru modelul Switch OLED.

Mulți producători de console se confruntă cu situația economică globală dificilă și le este greu să-și mențină prețurile cât mai scăzute posibil din cauza ratelor ridicate ale inflației globale.

Acest lucru s-a întâmplat deja cu PS5 , deoarece prețul de vânzare cu amănuntul al consolei a fost recent crescut în multe regiuni. Acum cand Crăciunul este aproape, mulți fani Nintendo sunt îngrijorați că , cadoul lor perfect ar putea deveni în curând mai scump dacă nu îl cumpără imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.