Data lansării /pret PlayStation 6

Data lansării /pret PlayStation 6

Se pare că Sony a confirmat că PlayStation 6 va fi lansat până în anul 2028, cel mai devreme, adică la 8 ani de la lansarea PS5

Sony a respectat aproape un ciclu de 6 până la 7 ani pentru consolele sale.

PlayStation  a apărut în 1994, apoi  a fost urmat de PlayStation 2 în anul 2000.PlayStation 3 a aparut în 2006, PlayStation 4 în anul 2013 și PlayStation 5 în 2020.

Așadar, este corect să ne așteptăm ca Sony să lanseze următoarea  consola PlayStation  între 2026 și 2028. Aparent, așa crede și Sony.

 Data de lansare din 2028 pentru PS6 implică faptul că PS5 Pro va fi lansat până în 2024.

În ultimul său argument împotriva achiziției Activision Blizzard de la Microsoft , Sony a revenit la oferta anterioară a celor de la  Microsoft de a păstra Call of Duty și alte jocuri Activision Blizzard pe platforma PlayStation până în 2027.

Sony explică că acordul de pe masă va garanta că PS6 se va lansa fără având acces la comoara de titluri populare de la Activision Blizzard.

Cea mai mare companie de jocuri din lume susține că acest lucru îi va influența pe jucători să sară platforme și să obțină în schimb un Xbox, ceea ce poate avea un impact negativ asupra integrității competitive a pieței.

 Putem presupune că PS6 se va lansa până în 2028 -Data lansării pret PlayStation 6

Este o nebunie să te gândești cât de consistent a fost Sony când vine vorba de lansările sale pentru console.

Merită remarcat faptul că CEO-ul PlayStation, Jim Ryan , a declarat anterior oferta inițială a Microsoft pentru că este „inadecvată la multe niveluri” . Este posibil ca noul document să se refere la aceeași ofertă.

Dar, în același timp, CEO-ul Microsoft Gaming, Phil Spencer, a menționat recent că este dispus să se angajeze într-o înțelegere de zece ani pentru a păstra jocurile Activision Blizzard pe platformele PlayStation. Dacă credem pe Spencer, jocurile Activision Blizzard, inclusiv Call of Duty, vor fi disponibile pe PlayStation 6 și poate chiar pe PlayStation 7.

Fiind cea mai bine vândută franciză de jocuri video din ultimele două decenii, cine primește Call of Duty este o mare problemă. Sony ajunge până la a susține că acordarea lui Microsoft de domnie lui Activision Blizzard ar putea duce la creșterea prețurilor în întreaga industrie a jocurilor de noroc .

Pentru cât valorează, Spencer este ferm că Microsoft vede Call of Duty ca Minecraft și vrea jocul pe mai multe platforme , inclusiv Nintendo Switch.

Desigur, astfel de cuvinte în aceste negocieri au puțină greutate până când ambele părți pun pixul pe hârtie și semnează un acord. Va fi interesant de văzut ce altceva vom afla despre Sony și Microsoft, pe măsură ce controlul reglementărilor privind achiziția masivă continuă.

Apropo, Microsoft și Sony aduc alte nume în amestec, în timp ce companiile încearcă să-și dezvolte argumentele mai departe. În cazul Microsoft, se spune că , Call of Duty nu este singura afacere profitabilă din spațiu, invocând GTA 6 și data potențială a lansării . Pe de altă parte, Sony a redus efectiv valoarea francizei Battlefield , spunând că nu poate concura cu Call of Duty, în ciuda tuturor eforturilor sale .

Data lansării PlayStation 6, preț și zvonuri  Data lansării pret PlayStation 6

Pret PlayStation 6

Mulți fani PlayStation se vor întreba și despre prețul potențial. Desigur, este probabil prea devreme pentru a specula, dar modelele anterioare s-au vândut între 400 și 500 de dolari. Asta ar putea însemna că PlayStation 6 va avea un preț de 600 de dolari, dar oricine poate ghici în acest moment. Inflația face ravagii asupra prețurilor, așa că PlayStation 6 ar putea avea un preț semnificativ mai mare până la lansare.

De asemenea, ar trebui să subliniem că, dacă Sony include unele dintre funcțiile mai avansate de pe această listă, în special integrarea VR și AR, PS6 ar putea avea un preț chiar mai mare de 600 USD, posibil în intervalul de la 700 USD la 800 USD.

Funcții zvonite pentru PlayStation 6 – Data lansării pret PlayStation 6

O consolă mai mică

 • PS5 are un design înalt.
 • Dimensiunea sa uriașă a consolei o face nepractică pentru cei care nu au unitatea de rafturi pentru a o păstra.
 • Sperăm că Sony va lucra la realizarea unei console de nouă generație mai mică. Și s-ar putea să sperăm să vedem un PlayStation 6 mai mic și mai simplificat, care să permită un flux suficient de aer.

Îmbunătățiri de stocare

 • Expansiunea de stocare internă a PS5 este posibilă dacă panoul lateral este îndepărtat și este instalat un SSD. Dar nu este ușor.
 • PS5 acceptă doar SSD-uri NVMe care sunt scumpe, precum și se potrivesc sau sunt superioare specificațiilor actuale ale unității. Puteți opta pentru opțiuni de stocare externă, dar acestea nu oferă aceleași viteze puternice ca și SSD-ul intern NVMe.
 • Cu toate acestea, cu PlayStation 6, sperăm că Sony își va da seama cum să extindă mai ușor stocarea internă. O abordare similară cu cardul de stocare extensibil al Xbox Series X ar funcționa probabil.

Suport audio Bluetooth încorporat

 • Este destul de surprinzător că chiar și consolele de jocuri moderne necesită un receptor dongle USB plug-in pentru căștile lor fără fir.
 • Ar fi grozav dacă există un loc peste consolă care ar putea încărca accesorii. Putem plasa orice dispozitiv, telefon, căști sau controler care acceptă încărcarea fără fir.
 • Îmbunătățirea funcției mereu conectate la PS6 pentru încărcarea produselor obișnuite ar fi de fapt minunată.

Interfață de utilizator îmbunătățită

 • PS5 are nevoie cu siguranță de o actualizare, iar defectele sale trebuie să dispară cu PlayStation 6.
 • Navigarea în PlayStation Store este o bătaie de cap, precum și încercarea de a găsi prieteni și aranjarea unei petreceri.
 • Cu PS6, sperăm la un PlayStation Store actualizat, cu o navigare mai simplă și o interfață de utilizare mai accesibilă.

Integrare VR

 • Jocurile se îndreaptă către realitatea virtuală.
 • În prezent, trebuie să cumpărăm diferite dispozitive pentru a ne conecta la computerele noastre existente pentru a ne bucura de jocurile de realitate virtuală.
 • Dar cu PlayStation 6, Sony ar putea aduce controlere de mișcare și căști în aceeași cutie ca și consola.

Construcție modular

 • Unii fani sugerează că oferirea unui PS6 modular ar fi o mișcare excelentă din partea Sony.
 • Acest lucru ar face mai ușor să schimbați componentele atunci când se rup, în loc să înlocuiți totul.
 • Cu toate acestea, acest articol din lista de dorințe pare a fi nimic mai mult decât un vis.

Fără unitate de disc

 • Dacă Sony scoate unitatea de disc, ar putea dezamăgi unii jucători, dar nu se poate nega că piața jocurilor de noroc se transformă în digital.
 • Până la lansarea PS6, unitățile de disc ar putea fi complet învechite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.