Sari la conținut

Neversea 2022

Neversea 2022
Peste 60.000 de oameni s-au distrat în prima noapte a festivalului ”Neversea”

După aproape trei ani de restricţii mulţimea s-a dezlănţuit. Multimea participanta  a dansat și a cântat până la răsărit pe celebra plajă din Constanța. Inclusiv artiștii care au fost invitati la festival  au recunoscut că abia așteptau să se încarce cu energia zecilor de mii de participanţi.

Distracția este in cea mai pura stare la festivalul Neversea din  Constanta . O lume fantastică, plină de culoare,  în care protagoniști au fost peste 60 de mii de români și străini.

Cam așa a arătat prima noapte de Neversea de la malul Marii Negre  Fetele și-au etalat ținutele pregătite special pentru spectacol , iar unii băieți au atras atenția cu noile coregrafii , pe care le au învățat perfect.

La miezul nopții, dj-ul suedez Alesso a făcut spectacol chiar de ziua lui de naștere.

Danny Avila, DJ: „Lumea a fost grozavă! Atmosfera a fost grozavă. Cred că oamenii au fost fericiți!”

Aflat în premieră la un festival în România, francezul Madeon a oferit fanilor Neversea un live set special în care a inclus piesele din albumul ,,Good Faith”, nominalizat la premiile Grammy la categoria ,,Best Electronic Album”:

-”Ca de fiecare dată, KSHMR a reușit să-și cucerească publicul, iar în 2022 a continuat tradiția și a inclus în show-ul său o piesă în limba română, ,,Dragostea din Tei” (O-zone)”, mai anunță organizatorii.

Scena The Ark a fost centrul distracției în prima zi a festivalului Neversea pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat și dubstep.

Cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști care cântă aceste stiluri musicale au oferit momente spectaculoase fanilor.

Paraziții, Macanache, Șuie Paparude, DJ Shiver, YnY Sebi, Phunk B, Troy Berkley & Blabbermouf, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live.

În această seară, în a doua zi de festival, artista spaniolă B Jones va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de DJ Dark & Menthol, Smiley, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero și Quintino.

Scenele secundare găzduiesc, la rândul lor, artiști de top din lumea muzicii electronice underground precum Christian Loffler, Hernan Cattaneo, HVOB, Kasia, Raresh, Netsky, Malaa, Grasu XXL, Deliric X Silent Muse Orchestra, Killa Fonic și mulți alții.

Neversea 2022. Peste o mie de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră asigură buna desfășurare a festivalului

Pentru buna desfășurare a festivalului Neversea 2022 din Constanța au fost luate măsuri de siguranță impresionante. Peste o mie de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră se vor ocupa de supravegherea evenimentului la care sunt așteptate mai bine de 260.00 de persoane.

Jandarmeria Română a anunțat că a mobilizat peste 250 de jandarmi, ce vor lucra în echipe mobile de intervenție 24 de ore  din 24 . Cei de la Agenţiei Naţionale Antidrog Constanţa au avut activități de informare și prevenire a consumului de droguri încă de la începutul festivalului. Potrivit lui Cristian Oprișan, Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog Constanţa, chiar și personalul și voluntarii Neversea au beneficiat de sesiuni de informare.

Mai mult decât atât, pentru buna funcționare a Festivalului Neversea 2022, mai bine de 300 de polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă se vor afla în Serviciul pentru Supravegherea şi Controlul Frontierei de stat, dar şi pentru a participa la misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice şi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, împreună cu celelalte instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne.

Găsește biletele pe care le cauți la Neversea 2022 pe viagogo, cea mai mare piață de bilete din lume. Stai pe-aproape pentru actualizări despre programul Neversea 2022 și alege o dată pentru a vedea ce bilete și abonamente la festival sunt disponibile. Poți de asemenea să-ți vinzi biletele în plus la Neversea pe viagogo, iar listarea biletelor e gratuită. Toate biletele la Neversea sunt acoperite de garanția pentru bilete viagogo !

Citeste si :Intre parinti si copii/Activitati /Timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *