Lansare Fast & Furios 10

Timp liberLansare Fast & Furios 10

Lansare Fast & Furios 10

REZUMAT Fast & Furios 10

După multe misiuni și împotriva tuturor pronelor, Dom Toretto și familia sa au reușit să depășească toți adversarii care le-au iesit în cale.

Ei se confruntă acum cu cel mai terifiant și intim dușman al lor: ieșit din negura trecutului, această fantomă înfometată de răzbunare este hotărâtă să decimeze familia reducându-se la nimic la ceea ce și mai ales pe cine nu a ținut Dom niciodată.

În Fast &Furios  5 din 2011, Dom și echipa sa l-au doborât pe infamul rege brazilian al drogurilor, Hernan Reyes, aruncând imperiul său de pe un pod din Rio De Janeiro.

Nu știau ei că fiul său, Dante, urmărea neputincios cum își petrecuse ultimii doisprezece ani creând planul infernal care avea să impună prețul suprem de la Dom.

Dante  îl va urmări pe Dom și familia lui în cele patru colțuri ale lumii, de la Los Angeles până la catacombele Romei, din Brazilia până la Londra și din Antarctica până în Portugalia.

- Advertisement -

Se vor forma noi alianțe și vor reapărea vechii inamici. Dar totul se va schimba când Dom va înțelege că ținta principală a lui Dante este nimeni altul decât fiul său de abia 8 ani.

Lansare Fast & Furios 10

Penultima parte a seriei de acțiune cu Vin Diesel, în cinematografe înaceasta  primăvară, oferă un prim trailer.
„Începe sfârșitul călătoriei”. Fast and Furious 10 , anunțat ca penultima parte a celebrei sagă de acțiune cu Vin Diesel în rolul principal, și-a dezvăluit primul său trailer .

Regizat de francezul Louis Leterrier ( Loin du Périph ), Fast & Furios 10 este plasat după evenimentele din Fast and Furious 9.

Terenul: Cipher (Charlize Theron) și Dante (Jason Momoa) se unesc împotriva lui Dominic Toretto (Vin Diesel) și a echipei sale, asistat de Tess (Brie Larson).

Regizorul francez l-a înlocuit anul trecut pe Justin Lin, la scurt timp, care părăsise proiectul prin surprindere .

 

O parte finală în două părți 

Lansarea Fast & Furios  10 îi reunește pe veteranii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron și Sung Kang. Brie Larson ( Captain Marvel ), Daniela Melchior ( The Suicide Squad ) și Jason Momoa ( Aquaman ) sunt câțiva dintre noii veniți în franciză.

Apărând în scena post-credite din Fast and Furious 9 , Jason Statham ar trebui să aibă și un rol mai important în această nouă continuare.

Între timp, Dwayne Johnson a refuzat oferta de a reveni în saga, după cearta sa cu Vin Diesel.

Lansarea lui Fast and Furious 10 este programată pentru 19 mai.

PE ACELASI SUBIECT
Locuitorii din cartierul Los Angeles protestează împotriva filmărilor „Fast And Furious 10”.
Începută în 2001, franciza Fast and Furious se va încheia cu o finală în două filme, ducând la unsprezece numărul de părți din saga. Foarte popular, a inspirat un spin-off, Hobbs & Shaw , care a avut un mare succes în 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.