Memory (Memorie) film 2022 cu Tudor Chirila

Memory (Memorie) film 2022 cu Tudor Chirila

Liam Neeson revine cu un nou thriller, regizat de Martin Campbell. În „Memory ”, actorul își împrumută trăsăturile unui ucigaș care suferă de boala Alzheimer. Un concept promițător, dar greu exploatat…

Actorul roman Tudor Chirilă apare alături de Liam Neeson și Monica Bellucci în filmul Memory

Un thriller fără suflet și lipsit de cea mai mică dorință , in Memory ,actorul  Liam Neeson se pare că nu vrea să- si închie cariera.

Liam  va juca în curând în Retribution , un remake al lungmetrajului spaniol Call Unknown . După care , îl va găsi și pe Robert Lorenz pentru thrillerul În țara sfinților și păcătoșilor . În cele din urmă, el își va împrumuta trăsăturile celebrului detectiv Philp Marlowe pentru Neil Jordan ( Interviu cu vampirul , Michael Collins ) pentru Marlowe. Proiecte care pot face oamenii să uite dezamăgirile recente.

Boala Alzheimer este cu greu tratată, în afară de câteva pasaje scurte în care Liam Neeson se bâlbâie și se străduiește să-și găsească cuvintele. Martin Campbell își mânuiește personajul principal până la capăt cu o concluzie neglijentă care ajunge să adoarmă spectatorul.

Memory, filmul în care joacă Tudor Chirilă alături de Liam Neeson, este un thriller de actiune american din 2022. Producția este regizată de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane.

Rezumatul filmului  Memory 

Memory film 2022 cu Tudor Chirila 

„Mintea incepe sa-l lase pe actorul din rolul principal , dar inca mai are constiinta.” In acest thriller interesant Liam Neeson joaca rolul unui asasin platit ce sufera de Alzheimer in stadiu terminal si la unul din joburi refuza sa omoare o fetita mexicana.

Memory film 2022 cu Tudor Chirila

El a fost tocmit de o bogatasa , rol interpretat de Monica Bellucci (57) al carui fiu a abuzat-o sexual pe fetita din La Paz de numai 13 ani.
Pe fir intra si politistul veteran Guy Pearce (54) cat si un politist mexican.

Când angajatorii lui îi cer să ucidă un copil, Lewis refuză și devine el însuși o țintă. Descoperind actele disprețuitoare ale sponsorilor săi , el decide să le elimine unul după altul. În același timp, îl pune pe agentul FBI Vincent Serra ( Guy Pearce ) pe urmele șefului gânditor al acestei organizații întunecate.

Am avut o mare surpriza cand l-am vazut in primele secvente ale filmului pe actorul roman  Tudor Chirila ce are o aparitie mortala. In film mai joaca si Raluca Aprodu care ii da replica chiar lui Liam Neeson..

Filmul a fost lansat anul acesta  pe data de 29 aprilie  în Statele Unite ale Americii.

Tudor Chirilă apare alături de Liam Neeson și Monica Bellucci în filmul Memory

Vezi Memory film 2022 cu Tudor Chirila

Memorie: ar trebui să ne uităm la noul film de acțiune cu Liam Neeson?

Monica Bellucci , Taj Atwal , Harold Torres și Ray Stevenson completează distribuția lungmetrajului. Un proiect care confirmă  ca după The Veteran și Blacklight , cariera lui Liam Neeson a cunoscut zile mai bune .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.