Sari la conținut

Data lansarii Wednesday 2

  • de
Data lansarii Wednesday

Data lansarii Wednesday

E cam curând să spun. Netflix ezită adesea să ofere o reînnoire chiar și pentru cele mai mari hituri ale sale până la mult timp după lansare, așa că poate mai rămâne ceva timp de așteptat până vom afla dacă vom revedea lumea de wednesday. Dar nici seria nu este anulată, așa că dacă ești mai mult o Enid optimistă decât o miercuri defavorabilă, te poți concentra pe acest fapt.

CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN COMPLOTUL SEZONULUI 2 din Wednesday ?

Există mai multe fire de poveste pe care showrunnerii Miles Millar și Alfred Gough le-ar putea trage în viitor. În prezent, Wednesday este exclus din Nevermore, dar un nou director ar putea modifica cu ușurință acest lucru, ceea ce ar putea duce apoi la un nou mister.

Există două cazuri evidente pe care le-ar putea aborda detectivul nostru în devenire. În primul rând, este întrebarea ce se întâmplă cu sirena Bianca, mama ei woo-woo, Gabrielle, și „Morning Song”, un grup condus de un lider misterios pe nume Gideon. Bianca îl numește un cult și este greu de negat acest fapt. Având puteri de persuasiune de sirenă, cu siguranță este ușor să începi un cult.

Poate că sezonul 2 se va scufunda în lumea ciudată a „bunăstății” supranaturale, iar miercuri va trebui să-l salveze pe Jericho de a fi păcălit să renunțe la totul pentru acest ciudat Gideon.

Și mai este acel mesaj neplăcut primit de miercuri când a cedat și a primit un telefon. Se pare că are un urmăritor, care ar putea fi piciorul pentru un nou sezon de mister și intrigi.

Cand va aparea sezonul 2  Wednesday ?  -Exista o data de lansare? – Data lansarii Wednesday

 

Cunoscând cronologia Netflix și înclinația pentru lansările din weekendul de sărbători, plus cifrele de succes nemaipomenite care au venit de la lansarea de miercuri înainte de Ziua Recunoștinței, o estimare conservatoare pentru lansarea sezonului 2 Wednesday ar fi miercuri, 27 noiembrie 2024. Este  miercuri înainte de Ziua Recunoștinței, dar cu doi ani pentru a crea un sezon grozav. Aceasta este doar o presupunere educată care ar putea varia mai devreme sau mai târziu, dar în prezent este opțiunea logică, iar miercuri nu este altceva decât logică.

 

SEZONUL 1 DE MIERCURI ESTE ACUM DIFUZAT PE NETFLIX.

A fost confirmat un al doilea sezon al zilei de Wednesday ?

Netflix nu a anunțat încă un al doilea sezon pentru wednesday . Întoarcerea show-ului se pare însă inevitabilă datorită succesului său record pentru serviciul de streaming.

Potrivit Netflix ,Wendesay a acumulat 341,2 milioane de ore de vizionare în întreaga lume în săptămâna sa de deschidere. Acest lucru a detronat un record deținut de Stranger Things sezonul patru (cu 335 de milioane de ore) ca cea mai bună săptămână de deschidere pentru orice serial în limba engleză de pe platformă. Spectacolul și-a doborât propriul record în săptămâna următoare, ajungând la 400 de milioane de ore într-o singură săptămână.

Dacă îți pierzi somnul din cauza viitorului de miercuri , fii sigur, aceasta este cea mai ușoară blocare de la succesul cuceritor mondial al Squid Game .

Ce au spus distribuția și creatorii despre data lansarii Wednesday?

S-ar putea întuneca

Ortega și-a exprimat speranțele pentru o a doua ieșire mai întunecată pentru miercuri .

„Îmi doresc oarecum să fie mai întunecată”, a spus actorul pentru Entertainment Tonight . „Vreau ca ea să înțeleagă mai mult esențialul lucrurilor și să nu joace lucrurile atât de sigur, pentru că există o mulțime de replici despre ea că salvează școala și face orice, dar pentru mine, principalul ei impuls cu monstrul este competitivitatea. . Un fel de „omule, cum face tipul asta?” Cred că vreau să continue pe un flux antierou, mai degrabă decât un erou tipic.”

Co-showrunnerul Miles Millar a spus că un al doilea sezon va pune mai multă familie în centrul atenției, păstrând în același timp concentrarea emisiunii miercuri. „Am simțit că am atins suprafața cu acele personaje și actorii sunt atât de uimitoare în acele roluri”, a spus Miller pentru TVLine . „Cred că Catherine este o Morticia emblematică.

„Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru spectacol, iar ideea că Wednesday încearcă să-și creeze propriul drum în afara familiei este importantă.”

Miller a adăugat că „cu siguranță vor să prezinte familia așa cum am făcut-o în acest sezon în câteva episoade dacă ar fi să obținem un al doilea sezon”.

În ceea ce privește ziua de wendesday, co-showrunnerul Al Gough a spus că accentul va rămâne pe creșterea ei în continuare. „Serialul este într-adevăr despre o fată care vede lumea în alb și negru și învață că există nuanțe de gri. Cred că, ca orice relație sau orice prietenie, se poate complica de alți factori. Nu va fi niciodată o navigare lină. Și chiar ea învață să navigheze în suișurile și coborâșurile prieteniei.”

Poate te intereseaza si:Avatar 2 (Calea Apei) lansare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *