Legendara trupă t.A.T.u. se întoarce!

ActualitateLegendara trupă t.A.T.u. se întoarce!

Legendara trupă t.A.T.u. se întoarce! Da, ați auzit bine. Deși pare de necrezut, cele două membre ale formației s-au hotărât să pună capăt divergențelor dintre ele și să revină pe scenă în formulă completă.

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile pe contul de Instagram al Lenei Katina (37 de ani). Aceasta a spus că se fac pregătiri intense pentru show-ul tribut intitulat Official Tribute Show, ce va fi lansat în primăvara anului 2022. De asemenea, unul dintre cele mai importante site-uri digitale va realiza un serial – documentar biografic despre trupa care făcea furori și impresiona lumea întreagă prin aparițiile sale, la începutul anilor 2000.

Știrea a fost confirmată în cursul zilei de ieri și de către Yulia Volkova (36 de ani), tot pe contul de Instagram. Anunțurile au fost preluate, ulterior, pe mai multe conturi de Youtube dedicate fanilor trupei.

Fetele de la t.A.T.u. au adăugat că fanii vor avea parte și de alte surprize. Oare despre ce ar putea fi vorba? E posibil chiar și un nou album și mai multe turnee naționale și internaționale. Rămâne de văzut…

Presa rusească este în delir deja, iar fanii din întreaga lume așteaptă cu bucurie și entuziasm revenirea trupei care le-a marcat o parte din viață și ale cărei piese le-au fredonat cu frenezie de-a lungul anilor.

Trupa a mai încercat o reunire în anul 2014, odată cu lansarea piesei Love in every moment, o colaborare cu Mike Tompkins și Legalize. Din nefericire, planul nu s-a concretizat la momentul respectiv.

- Advertisement -

Ultima dată când rusoaicele au urcat împreună pe scenă a fost în iunie 2016, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea trupei de copii Neposedy, interpretând mega – hitul Nas nie dagoniat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.