More

  La ce ora incepe Black Friday 2020 la eMAG

  eMAG închide site-ul în fiecare an, înainte de Black Friday,iar pe pagina de start a site-ului va fi publicat mesajul standard ”Începem dimineața devreme”

  Dacă este să ne luăm după anii anteriori, Black Friday  la eMAG ar putea începe între orele 6.00 și 7.30. Acum trei ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20. Acum doi ani, Black Friday la eMAG a început la ora 6.45, iar anul trecut site-ul a devenit activ in jurul orei 07.25.

  Pentru a nu rata startul reducerilor  Black Friday 2020 la eMAG, consumatorilor li se recomandă să-și instaleze aplicația retailer-ului, pentru a fi alertați în momentul în care  acestea încep .

  Anul trecut, secunda de aur a fost 7:26:04 când au fost vândute 250 de produse pe secundă iar minutul de aur a fost 7:25, când au fost făcute 7.500 de comenzi.

  Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate.

  Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor.  Cu ajutorul aplicatiei eMAG, plata se efectueaza rapid prin card bancar, exista posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Nou publicat