EMAG a anuntat ca pregateste vouchere pentru teste COVID de Black Friday 2020

In 2020, de Black Friday ,mai mult de jumatate dintre romanii intervievati spun ca vor cumpara cel putin un produs.

România a intrat în carantină parţială la începutul săptămânii, după o creşterea alarmantă a cazurilor de COVID-19.  EMAG s-a adaptat vremurilor  şi pune în vânzare de Black Friday teste  PCR la 199 de lei. Testul  este redus cu aproape 50%, iar eMAG anunţă că va avea în ofertă 3.000 de vouchere.

Oferta eMAG mai cuprinde printre altele şi 100.000 de produse de protecție și echipamente medicale. De asemenea, vor fi şi 130.000 de smartphone-uri și 75.000 de televizoare.

Reprezentantii eMAG anunţă că de Black Friday va avea în ofertă 4 milioane de produse ce vor avea reduceri totale de 300 milioane de lei.

Se estimeaza ca eMAG va realiza anul acesta  incasari  totale în valoare de 585 de milioane de lei, cu 17% mai mult decât anul trecut.

„În al 10-lea an de când Black Friday se organizează în România, evenimentul a câștigat tot mai mulți adepți. Anul acesta datele ne arată o creștere atât a intenției de cumpărare faţă de anul trecut, precum și o creștere a preferinței pentru cumpărăturile online, tendință cu siguranță accelerată și de lunile de pandemie”, a spus Pepa Adriana Gheară, Account Manager Kantar România.

“Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie, și am construit o oferta diversă cu milioane de produse. Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii și partenerii noștri, firmele de curierat s-au pregătit și ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienților cele mai mari reduceri din an”, a spus Tudor Manea, director general eMAG

Comerțul online a avut o crestere  accelerată de pandemie, mulți oameni au descoperit beneficiile comertului onlineeMAG se află pe primul loc în clasamentul retailerilor online luați în calcul pentru cumpărăturile de Black Friday, urmat de Altex.ro și Flanco.ro.

Black Friday la Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion,detinut deasemenea de Dante International, a demarat campania de reduceri  în data de 11 noiembrie. Promoțiile vor dura până pe 13 noiembrie și vor ajunge până la 85%.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.