KELL BROOK se intoarce pe ring împotriva lui King Terence Crawford.

Superstarul neînvins Crawford, în vârstă de 33 de ani, își pune titlul WBO la bataie  la categoria  sa , in meciul de blockbuster din Las Vegas. Crawford este neînvins în cele 36 de lupte de la  profesionisti de până acum și este considerat pe scară largă ca unul dintre cei mai buni boxeri.

În acest weekend, își va pune titlul mondial pe masa împotriva britanicului Brook la MGM Grand.Brook și-a refăcut cariera după înfrângerile cu Gennady Golovkin și Errol Spence Jr. Această luptă va fi un alt test uriaș în cariera sa.

Există zvonuri că Special K ar putea „pune mănușile in cui” după această luptă, dar el rămâne încrezător că poate obține o victorie uimitoare …

Pe ce canal TV este Terence Crawford vs Kell Brook?

  • Crawford vs Brook este live pe Premier Sports  în Marea Britanie
  • Premier Sports 1 este disponibil pe Sky TV
  • După ce Crawford (36-0, 27 KO) l-a eliminat Egidijus „Mean Machine” Kavaliauskas prin KO in runda a IX-a în , el a fost în negocieri pentru o luptă mult așteptată cu Manny Pacquiao care să aibă loc în Orientul Mijlociu. Discuțiile ajunseseră in stadii avansate, dar COVID-19 a oprit conversațiile respective pentru moment. Crawford și-a îndreptat acum atenția asupra lui Brook.Brook (39-2, 27 KO) a căutat o „ciocnire” cu Crawford de când acesta din urmă s-a luptat cu Amir Khan în aprilie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *