Fortnite :Operatiunea Snowdown 2020

Fortnite este un joc online lansat in 2011. Dar in Romania a aparut in 2017.Este un joc Battle Royale si save the world. El poate fi instalat pe Nintendo swich, xbox, PC ,telefon  sau laptop. In anul 2018 a aparut modul creativ.
Acest mod de joc le oferă jucătorilor propria lor insulă privată asupra căreia pot face diverse modificări și adăuga structuri noi. Jucătorii pot creea noi mini-jocuri pe care să le joace împreună cu prietenii.

Fortnite este un joc gratuit,este un joc care ocupa foarte mult spatiu , intre 13 si 19gb .

Fortnite este un joc video de supraviețuire și construcție, dezvoltat de Epic Games și  este disponibil pe PC, PlayStation 4, Xbox One și iMac. Cu modul său PvE, Fortnite are un mod Battle Royale gratuit, unde până la 100 de jucători concurează în lupte intense pe o hartă gigantică. Ultimul jucător supraviețuitor este, desigur, câștigătorul.
                                   .
 Concret, jocul este împărțit în 3 faze  :
-recoltarea resurselor
-construcția de apărare 
-luptele .
 Primele două faze au loc în timpul zilei și a treia la căderea nopții, când Cioșii ies din umbră cu un singur scop: să te extermine. Fluxul de jocuri se învârte în jurul unui ciclu zi / noapte, dar rămâne la latitudinea jucătorilor să decidă când simt că sunt gata să lupte și, prin urmare, să reducă noaptea.
Fortnite este deci  , bazat pe cooperare și al cărui nivel de dificultate crește în timp. Cu cât joci mai mult, cu atât vei debloca mai mult conținut și mai multe  zone pentru a le explora.
                                         .

 Alegerea eroului tău

În Fortnite, veți putea alege între 4 caractere care corespund unui număr cât mai mare de arhetipuri diferite, dintre care puteți alege sexul și anumiți parametri de personalizare.

Constructorul este cel care se ocupă de construirea infrastructurii taberei. Cu aceasta, veți pierde mai puține resurse și timp în operațiunile de zidărie. De asemenea, este capabil să redea sănătatea aliaților din jurul său și, prin urmare, poate fi văzut ca un sprijin.

Dacă iei Ninja , vei putea sări dublu și să folosești modul „Overdrive” pentru a efectua atacuri la corp. Cu katanele și shurikenele sale, pe care le poți îmbunătăți în timpul jocului, el va fi o amenințare reală pentru Husks.

Comandoul este în mod clar cel mai potrivit personaj pentru luptă. După dobândirea mai multor abilități, atacurile sale vor fi mai puternice și își va reîncărca armele mai repede. Datorită acestuia, puteți utiliza și mine antipersonal și grenade de fragmentare.

Scavenger este în principal acolo pentru a-l ajuta pe constructor, catalizându-și viteza de construcție. De asemenea, vă va ajuta să găsiți articole mai repede.

În ceea ce privește harta, veți juca în spații alese aleatoriu, fiecare mai diferit decât următorul, de la munte la câmpie, inclusiv setări urbane și chiar zone industriale.

Operatiunea Snowdown incepe in Fortnite

..

Iarna a sosit si in Fortnite si odata cu aceasta sosit evenimentul anual Fortnite cu tematică de iarnă. In trecut a fost cunoscută sub numele de 14 zile de Fortnite și Winterfest, acum Operațiunea Snowdown este cea mai recentă marcă pentru această perioadă palpitantă a anului.

Un vânt rece bate peste insulă în perioada 18 decembrie – 5 ianuarie. Finalizați misiunile Snowmaker pentru a obține ținute gratuite și alte bunătăți, zburați avioane prin cerul de iarnă, jucați unele dintre modurile dvs. temporare preferate și bucurați-vă de peisajele înzăpezite.

Patru provocări sunt disponibile pentru a termina chiar acum, iar mai multe se vor debloca în următoarele trei săptămâni.

-incheiati operațiunile Snowdown Quests 0/9 (deblochează pielea Snowmando)

-incheiati  operațiunile Snowdown Quests 0/12 (deblochează pielea echipei Frost Squad)

-vizitați diferite avanposturi Snowmando 0/5 (deblochează ecranul de încărcare Operation Snowdown)

-căutați cufere în avanposturile Snowmando (deblochează cadoul de Crăciun înapoi)

Iată provocările  care se vor debloca în următoarele zile:

-dans la copacii de vacanță 0/5 (deblochează spray Snowmando)

-plasați Top 10 cu prietenii în echipele 0/3 (deblochează împachetarea armei de iarnă)

-distruge statuile Spărgătorului de nuci 0/5 (deblochează Snowmando back bling)

-călătorește 5,000 de metri în X-4 Stormwings 0 / 5,000 (deblochează emote chiller grenade)

-dărâma structurile adversarului cu X-4 Stormwings 0/10 (deblochează planorul de iarnă)

-colectează bare de aur 0/100 (deblochează emote-ul candy cane GG)

-prinde un snowy flopper 0/1 (deblochează târnăcopul de gheață)

-revigorați un jucător în diferite meciuri (deblochează ecranul de încărcare a Spărgătorului de nuci)

-ascunde-te în interiorul unui Snowmando Sneaky în diferite meciuri (deblochează spray-ul fishstick)

-joacă duo / echipe cu prietenii 0/5 (deblochează târnăcopul de zăpadă)

-stoke un foc de tabără 0/2 (deblochează împachetarea reactivă a armei)

-provoaca daune la avanposturile Snowmando 0/250 (deblochează emote chiller grenade)

-foloseste chiller launcher pentru a aplica picioarele înghețate adversarilor 0/10 (deblochează planorul cu temă de iarnă).

Acum este cel mai bun moment să te relaxezi dar mai ales sa te bucuri de cea mai minunată perioadă a anului in jocul Fortnite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.