Mesaje si Urari de Anul Nou 2021

UN AN NOU FERICIT!  În cele din urmă, va sosi, în curând momentul să întoarcem pagina acestui an special. Și, prin urmare, să le urezi tuturor un „An Nou 2021 fericit ”.Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune. 

Iată cateva mesaje text, pentru urări rapide și mai presus de toate bine formulate ,pentru  cei dragi.

-Dorințe pentru  familie
Frumoasei voastre familii, va  doresc un an bogat în surprize placute , succes și fericire nelimitată. Fie ca sănătatea și norocul să va  însoțească în fiecare zi. Bucurati-va de fiecare moment  impreuna. La mulți ani 2021!

-O nouă pagină  se deschide
În sfârșit, se deschide o nouă pagină! Odată cu venirea acestui nou an, vine si o nouă energie care ne străbate pe toți! Vă doresc un an nou 2021 dulce și fericit , plin de lucruri frumoase și de mari oportunități!

-Fie ca 2021 să fie dulce!
Fie ca 2021 să fie dulce! La mulți ani! Cele mai bune urări pentru 2021! Păstrați prioritățile la vedere, ceea ce contează cu adevărat pentru dvs. Vă doresc să vă îndepliniți toate obiectivele!  La multi ani!

-Dorințe pentru proiecte de succes
Toate cele mai bune urări pentru acest nou an care in curand se deschide. Vă doresc tot binele, ca toate proiectele voastre să se îndeplinească rapid și să vă împărtășiți bucuriile și succesul cu cei dragi”.  La multi ani!

Un mesaj simplu pentru a ura un an nou fericit
Chiar și în cele mai clasice mesaje de Anul Nou , este dificil să găsești tonul potrivit pentru fiecare persoană, fără a cădea în prea mult in convențional sau invers ,într-un exces de dinamism care ar putea suna fals.

Prin SMS, acolo unde este necesar să fie scurt și direct, este recomandabil să se respecte tradiția , fără a cădea în excesul de sobrietate care ar putea traduce o anumită plictiseală.

-Un bun exemplu: La mulți ani 2021! Vă ofer toate cele mai bune urări, sper să puteți înflori în toate domeniile , în proiectele dvs. profesionale și familiale.

Mesaje  pentru noul an in vreme de pandemie Covid-19

-Vă doresc un an nou  2021 atat de minunat, pe cât 2020 a fost deprimant! 2021 va fi anul în care vom încheia pandemia Covid-19, așa sper din toată inima.LA MULTI ANI!

-În fiecare an, îmi place să le reamintesc oamenilor că cel mai important lucru este să-ți urezi multă sănătate. In acest context se deschide 2021. Coronavirusul exista încă si sper sincer ca tu și cei dragi tie veti fi feriti de această boală care ne-a otrăvit atât de mult viața. Vă îmbrățișez cu drag. LA MULTI ANI!

– Sperand ca ne putem îmbrățișa cat mai  repede ,anul 2021 sper  să fie anul îmbrățișărilor! Un pic de entuziasm și optimism. Vă doresc un an nou fericit ,un 2021 care să ne permită să întoarcem aceasta  pagina a pandemie! LA MULTI ANI!

-2021, anul reînnoirii! Vă doresc cât mai curând posibil un an 2021 plin de sărutări și mii de zâmbete (fără mască), plin de îmbrățișări  și momente de bucurie! La mulți ani 2021!

-In 2020,Covid-19 ne-a indepartat putin , dar 2021 va remedia toate acestea. Tânjesc să vă găsesc bine-sanatosi dar nu  în cele din urmă să vă pot îmbrățișa. Va dorim tuturor un an nou fericit și frumos !  La multi Ani!

 

Mesaje amuzante pentru Anul Nou
Așadar, din nou în acest an, nu veți renunta la  tradiția mesajelor pentru noul an. Pentru cei cărora le lipsește inspirația, iată câteva idei de mesaje , puțin mai originale sau personalizate, chiar de-a dreptul pline de umor pentru a un an fericit fără să te plictisești.

-Fie ca acest nou an care va  incepe ,să înceapă numărătoarea inversă a 365 de zile de succes, fericire și bucurii de tot felul, timp în care sper că vom avea ocazia să ne vedem pentru a împărtăși toate aceste momente bune. La mulți ani!

-Odată cu încheierea anului 2020, unul nou îl va înlocui.  Vă doresc să ștergeți toate dificultățile pe care le-ați putut întâlni în ultimul an și  acestea sa fie inlocuite de multe succese pe tot parcursul anului urmator. La mulți ani prieteni!

-Iată dorințele mele pentru un an de succes: multe întâlniri îmbogățitoare, proiecte în capul tău și energia pentru a le realiza. Mai  mult ,2021 îți  va aduce bucuria care îți va înveseli zilele, prosperitatea care iti  va aduce înțelepciunea, sănătatea care iti va  permite să iti  derulezi toate proiectele. La mulți ani!

-În mod tradițional , în timpul urarilor de Anul Nou, uram fericire, prosperitate, sănătate … Evident, vă doresc toate acestea și mai mult , adaug nebunie si buna dispozitie, inventivitate si energie, putere si curaj  pentru a-ti duce la bun sfarsit toate proiectele in acest nou an. La multi ani!

-Există 2021 de lucruri posibile pe care vi le  doresc în acest an care va  începe. Pentru a nu uita niciunul, vă voi prezenta pur și simplu cele mai bune urări pentru un an nou 2021 fericit si, sunt convins ca vă va aduce tot ce meritati.  La mulți ani!

– 2021 va fi o călătorie minunată pentru tine.Douăsprezece luni de bucurie si 365 de zile pentru a fi fericit. Iti transmit cele mai bune urări ale mele , Rămai aceeasi ființa minunata. Cele mai bune urări ale mele sunt pentru tine! La multi ani!

Prietenul meu- Cu ocazia noului an, ridic paharul în cinstea ta!
Fie ca 2021 să fie strălucitor, plin bucurie și bună dispoziție,
Fie ca în fiecare zi sa fi beat de dragoste
Fie ca fericirea familiei să iti îndulcească zilele,
Fie ca prietenia sinceră să iti ofere momente de neuitat
Fie ca  fiecare seară să fie o sărbătoare frumoasă
Fie ca fiecare dintre nopțile tale să fie plină de vise dulci!

Noroc prietenul meu!

Iti doresc un An Nou 2021 minunat!

Léonardo Di Caprio, Beyonce, Madonna  🤩sunt cateva dintre persoanele
cu care am petrecut Revelionul trecut si, anul acesta mi s-au
alăturat pentru a-ți ura un „An Nou fericit”. 😂 🤣

Pupici 😘 La multi ani 2021!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.