Sari la conținut

Disney+ alternativa la Netflix. Disney plus Romania

Disney+ alternativa Netflix ajunge si în România

Dacă te-ai săturat de filmele de pe Netflix sau doar cauți noi opțiuni de divertisment, lumea streaming video are vești bune pentru tine. Disney+ alternativa la Netflix va ajunge in curand  si in Romania.

Populara platformă Disney+ intră pe piața din România și are planuri mari pentru viitorii săi abonați.

Disney+ vine in Romania ca alternativa la platforma Netflix

Oficialii Disney+ tocmai au anunțat că vor fi prezenți în zeci de piețe noi, 42 de țări și 11 teritorii noi, mai exact. Din fericire, pe aceasta listă se află și țara noastră.

Disney+  va fi lansat in Romania incepand din luna iunie a acestui an, mai exact pe data de 14 iunie.

Ce este de fapt Disney plus si cu ce noutati vine  in comparatie cu Netflix?

Disney plus este platforma dedicată de streaming care cuprinde , filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Disney+ oferă o gamă largă de beneficii în cadrul abonamentului standard:

• Producții originale pe care nu le poți vedea altundeva, filme de lung metraj, documentare, seriale și scurt metraje.
• Descărcări nelimitate pe 10 dispozitive și posibilitatea de a crea până la 7 profiluri diferite.
• Redare 4K UHD, Dolby Vision și Dolby Atmos pe dispozitivele compatibile, fără costuri suplimentare.
• O interfață ușor de navigat prin care părinții pot crea profiluri dedicate pentru copii.
• Vizionare pe 4 ecrane simultan.
• Vizionare virtuală în grup cu până la 5 prieteni prin opțiunea Groupwatch.

Doar pe Disney+ gasesti filme, seriale și conținut original exclusiv pe care nu-l vei găsi altundeva.

Pe ce dispozitive este disponibil Disney  plus?
Disney+ este disponibil pe telefoane mobile android sau IOS,browsere, console gaming, dispozitive set-top box și televizoare smart.

Ce puteti viziona pe Disney plus?

Disney+ oferă o colecție impresionantă de filme și seriale, cu ,conținut nou, adăugat lunar.
• Cele mai noi filme și animații Disney, precum Cruella și Encanto
• Povești înduioșătoare pentru toate vârstele de la studioul Pixar, precum Luca și Roșu aprins
• Explorează poveștile din Marvel Cinematic Universe și serialele originale exclusive ale Marvel Studios precum Moon Knight, WandaVision și Loki
• Vizionează conținut epic și de calitate dintr-o galaxie îndepărtată, ca Obi-Wan Kenobi și The Mandalorian
• Descoperă frumusețea planetei prin documentarele de excepție marca National Geographic
• Vezi în exclusivitate serialele despre care vorbește toată lumea, precum ultimul sezon al fenomenului global The Walking Dead.

Disney+ va fi disponibil la preţul de 29,99 de lei pe lună (aproximativ 6 euro), iar abonamentul anual este de 299,90 de lei.

Țările în care va fi lansat  Disney+ sunt:

Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Teritoriile Palestiniene, Polonia, Qatar, România, San Marino, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Tunisia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vatican Oraș și Yemen.

Ca o amintire, Disney Plus a fost lansat în toamna lui 2019 în Statele Unite, Canada și Olanda și are deja 118 milioane de abonați.

În Europa, pe lângă Țările de Jos, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Norvegia, în Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

Ca referință ,pentru ceea ce ați putea vedea pe platforma Disney+, sau dacă doriți să vă faceți o idee dacă vă abonați sau nu la noua platformă, merită să știți că Disney Plus găzduiește ,asa cum am mai spus ,filme și emisiuni  de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Pe piețele internaționale selectate, include și noul brand de conținut general de divertisment, Star, prin care oferă conținut de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures.

Platforma va aduce, pe lângă clasicele sale titluri, „Cartea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau.

În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant,dar şi filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film câştigător al unui Premiu Oscar, sau „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone.

De la National Geographic, vine seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înţelepciune şi dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni şi informaţii stiinţifice şi istorice fascinante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *