Diego Costa vrea să plece de la Atletico

După mai mulți ani petrecuti la Atletico  Madrid , Diego Costa a decis să părăsească clubul în timpul perioadei de transferuri din iarnă. Se pare ca internaționalul Spaniei  de origine braziliana ,nu mai are influență in atacul echipei din cauza competiției dure pentru titlul golgheter. Având în vedere performanțele lui Luis Suarez sau Joao Felix, Diego Costa pare să nu-și mai  gaseasca  locul în formatia lui Diego Simeone Cu toate acestea, el ar fi cerut rezilierea contractului din alte motive. 

Diego Costa mai avea contract cu Atletico până în iunie 2021, însă solicitase anterior să fie lăsat să plece liber în această iarnă, „din motive familiale”, conform clubului spaniol, care a ţinut să-i ureze succes în următoarea etapă a carierei sale.

De la debutul actualului sezon, în care s-a confruntat cu o accidentare care l-a departe de gazon timp de două luni, Diego Costa a marcat doar două goluri în 204 minute disputate.

Atacantul, în vârstă de 32 ani, a cucerit  cu Atletico Madrid un titlu de campion naţional , o Cupă a Spaniei , trofeul Europa League  şi două Supercupe ale Europei .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *