Data lansării Avatar 2- distribuție, trailer

Timp liberData lansării Avatar 2- distribuție, trailer

Data lansării Avatar 2

Data lansării Avatar 2, distribuție, trailer și tot ce trebuie să știți despre The Way of Water

Avatar 2 are acum un titlu  Avatar: The Way of Water , și avem, de asemenea, prima privire la continuarea mult întârziată.

Trailerul derulat  la CinemaCon pe 27 aprilie 2022, unde a fost dezvăluit și titlul. 

Online a fost lansat pe 9 mai. 

In film este vorba despre intriga reală, dar plină cu imaginile uluitoare la care ne așteptam și îl puteți viziona in film.

Vorbind în martie 2022, Steve Asbell, președintele 20th Century Studios, a tachinat că aceasta  continuare a primului Avatar va continua  „să-i uimească pe oameni”, adăugând: „Nu ești pregătit pentru ceea ce face Jim [Cameron, regizor]”.

- Advertisement -

Cameron a dezvaluit , că „munceste din greu pentru a pune ultimele retușuri pe film”. El a vorbit anterior despre modul în care decizia de a seta cea mai mare parte a filmului sub apă este unul dintre câțiva factori pentru care a durat atât de mult .

Sună cam nebun, procesul, a recunoscut Cameron pentru EW despre planul său pentru continuarea Avatar . „Vreau să spun, dacă Avatar nu ar fi câștigat atât de mulți bani, nu am mai fi facut asta  niciodată .

Dacă cineva ar putea reuși, totuși, acesta este Cameron, un regizor responsabil pentru două dintre primele trei filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile ( Avatar și Titanic ). Unii s-ar putea întreba dacă cineva dorește Avatar 2 acum, dar nu pariază niciodată împotriva regizorului.

Și vedeta care revine ,Zoe Saldaña a spus  că  merita așteptarea, deoarece a avut un raspuns puternic la doar 20 de minute de filmare.

„Ma pot sufoca doar vorbind despre asta pentru ca am putut sa vad doar 20 de minute din cea de-a doua parte chiar inainte de a se incheia anul trecut si am ramas fara cuvinte. Am fost emotionata pana la lacrimi”, s-a entuziasmat ea.

„Cred că chiar trebuie să te pregătești pentru asta, dar va fi o aventură pe care nu o vei uita.”

URMĂREȘTE AVATAR PE DISNEY+

Pe măsură ce atingem fiecare bucată de lemn din jurul nostru, se pare că continuarea va ajunge în sfârșit în cinematografe în decembrie 2022.

Odată ce continuarea sosește anul acesta, va începe o succesiune de sequele la doi ani, până la Avatar 5 , în decembrie 2028. Dar să nu trecem prea mult înaintea noastră și să ne concentrăm pe Avatar 2 pentru moment.

Iată tot ce trebuie să știi despre continuarea mult întârziată a blockbuster-ului lui James Cameron .

Data lansării Avatar 2: când va apărea Avatar The Way of Water în cinematografe?

Pentru a scurta povestea, Avatar 2 va fi lansat în sfârșit pe 16 decembrie 2022 , după ce a fost amânat din decembrie 2021din cauza crizei globale COVID.

Filmul  a început să fie filmat în 2017, dar având în vedere că  este un amestec de elemente de acțiune live și de captare a mișcării, nu este o surpriză că a durat ceva timp. În septembrie 2020, Cameron a dezvăluit că au fost „100% complete” pe Avatar 2 și aproximativ 95% au terminat pe Avatar 3 .

După cum s-a menționat mai sus, Cameron a spus în aprilie 2022 că face  „ultimele retusuri ” , așa că totul pare pe drumul cel bun pentru lansarea în decembrie 2022.

Având în vedere că avem alte trei filme de urmat, Cameron a lucrat la toate în ultimii ani. În decembrie 2021, el a dezvăluit că a filmat deja o parte din Avatar 4 .

Avatar 2: De ce a durat atât de mult?

Dacă doriți povestea completă a călătoriei lungi și îndelungate a sequelului pe ecran, aici merge. Privind înapoi la asta, pare aproape absurd că Avatar 2 a fost programat pentru lansare în decembrie 2014, iar Avatar 3 a fost programat pentru decembrie 2015.

După întârzieri, filmările trebuiau să înceapă la Avatar 2 în aprilie 2016.

Dar aprilie a venit și a plecat, iar filmările nu au început niciodată. În ianuarie anul următor, s- a anunțat că lucrările la elementul de captare a mișcării din film vor începe în august 2017, dar au început de fapt în septembrie.

Anunțul unui al patrulea film cu Avatar a împins toată lumea înapoi, iar apoi toți au fost respinși din nou , Avatar 2 fiind planificat pentru decembrie 2017 (iar restul stabilit pentru 2018 și 2019 probabil). Cameron a dat vina pentru intarzieri  pe procesul de scriere „foarte complicat”.

 

Apoi, în ianuarie 2017, Avatar 2 a fost din nou amânat , presupunând că a fugit speriat după ce Star Wars: The Last Jedi s-a mutat din mai până în decembrie 2017.

Continuarea a fost apoi stabilită pentru o lansare în decembrie 2020, înainte ca Disney să o treacă din nou în decembrie 2021 , după finalizarea preluării Fox, și asta ne aduce până la cea mai recentă întârziere.

Cu toate acestea, Cameron a fost complet relaxat de orice întârzieri . „A fost o diferență de șapte ani între The Terminator și Terminator 2: Judgment Day , șapte ani între Alien și Aliens ”, a spus el.

Trailerul Avatar 2: Urmărește aici trailerul Avatar The Way of Water!

Distribuția Avatar 2: Cine s-a întors în Avatar The Way of Water?

Distribuția de bază a Avatarului original are toate contractate, așa că vedetele lui Cameron vor reveni când va ajunge în sfârșit.

Zoe Saldaña va relua rolul prințesei Na’vi Neytiri, Sam Worthington revenind și în rolul omului devenit Na’vi, Jake Sully.

Zeița SF Sigourney Weaver va reveni și ea ca un personaj cu totul nou, spunând : „După ce am citit toate cele patru [ scripturile Avatar ], cred că sunt absolut extraordinare și merită așteptarea.”

Kate Winslet joacă rolul lui Ronal în toate sequelele Avatar , marcând prima colaborare a ei și a lui James Cameron de la filmul de succes Titanic din 1997 .

CCH Pounder își va relua și rolul mamei lui Neytiri, Mo’at, iar Matt Gerald s-a întors în rolul caporalului Lyle Wainfleet, în timp ce Edie Falco ( The Sopranos , Nurse Jackie ) joacă rolul noului personaj General Ardmore.

Continuarea va introduce un nou clan Na’vi numit Metkayina, condus de Cliff Curtis de la Fear the Walking Dead . ca Tonowari. Personajul lui Winslet, Ronal, este, de asemenea, membru al clanului Metkayina, alături de Reya din Bailey Bass și Rotxo de la Duane Evans Jr.

Jake și Neytiri au și copii Na’vi în continuare, inclusiv Neteyam a lui Jamie Flatters, Lo’ak al lui Britain Dalton și Tuktirey a lui Trinity Bliss. Ei au adoptat, de asemenea, un copil uman Miles Socorro, alias Spider, care este interpretat de Jack Champion.

Avatar: The Way of Water va fi lansat în cinematografe pe 16 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.