Sari la conținut

„Ce pot face, nu știu ce să fac!” : Sugestii pentru a-ți menține copiii ocupați

  • de

De la vârsta de  6 ani pana le adolescenta, nu este întotdeauna ușor să găsești ceva care să distragă atentia copiilor.

Pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului, suntem „limitați”in a ne petrece timpul in propria locuinta . Am decis să vă ajutăm să petreceți acest timp alături de copiii voștri.

Ei bine, colorează !
Aproape toati editori  au oferte de colorat gratuit pe site-urile lor. Copilul dvs. preferă pasările zburatoare, unicornii, personaje Disney?  Sau , dinozaurul Pop ,atat de drag copiilor ai cărui umflături de pe  burtă oferă posibilități infinite de colorare?  Diplodocus oferă, de asemenea, jocuri de asociere, labirinturi și alte activități distractive actualizate regulat pe site.

Deseneaza-mi o oaie
Dacă preferi să desenezi sau sa colorezi, urmează tutorialul Aurélie Chien Chow Chine pentru a da viață lui Gaston, unicornul a cărui coama își schimbă culoarea în funcție de emoțiile sale!

Vă puteți împărtăși apoi creația cu Deseneaza-mi un Gaston de pe Instagram .

Pentru copiii care sunt mai versativi în povești înfricoșătoare, întâlniți Gary Ghislain, autorul serialului Vecinii mei the Goolz , pentru a continua cu el o poveste de groază prin desen sau prin scris.

 Cuvinte
Aproape în fiecare zi, editorii oferă videoclipuri noi pentru a citi cu voce tare unele dintre albumele lor preferate.

Pentru a le auzi pe cele ale  lui Joy citind, trebuie doar să trimiteți un e-mail de înregistrare la camille @ lajoiedelire.ch.

Gründ oferă o listă de redare cu 22 de melodii clasice și rime din cărțile sale audio și videoclipuri de redare a albumelor. La Milano, Souleymane Mbodj, , ne vorbește despre Bey.

În aplicația BayaM, o puteți asculta și pe Murielle Szac, care a înregistrat de acasă, cu ajutorul și proiectarea de sunet a studioului Scopitone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *