Sari la conținut

Catalog Lidl – Catalogul Lidl online

CALITATEA LIDL LA ACELAȘI PREȚ ÎN TOATE MAGAZINELE DIN ȚARĂ

În rețeaua de magazine Lidl găsești aceleași prețuri la produsele tale preferate.

În fiecare zi, de luni până vineri îți punem la dispoziție lista de prețuri a tuturor produselor din sortimentul permanent. Lista actualizata a preturilor o puteti gasi in catalogul Lidl online.

Dacă am fi nevoiti  să alegem un specialist în cataloage și pliante, dintre toti  retailerii din România, atunci Lidl cu siguranță ar ocupa un loc fruntaș. Atenția acordata  acestui canal de promovare este  de-a dreptul uimitoare, în comparație cu alti  comercianți populari de pe piața din Romania.

Fiecare catalog nou de la Lidl este motiv de sărbătoare în multe  familii din Romania.

Lidl are o strategie foarte  clară , care consta in pliante săptămânale pentru promoțiile și ofertele obișnuite, precum și un catalog Lidl mai voluminos cu ofertele speciale de produse, care apar ocazional în oferta Lidl.

Acesta din urmă este plin de informații si oferte  și conține mai multe perioade de promoție, așa că sfatul nostru este să studiați cu atenție perioada de valabilitate a fiecărei pagini înainte de a da fuga intr-un  magazin Lidl. Faptul că putem ști permanent care este oferta Lidl de săptămâna viitoare este un avantaj.

Mai mult decât un simplu catalog, Lidl își surprinde clienții cu revista Lidl! Iar o altă surpriză plăcută este siteul oficial www.lidl.ro, unde informația este actualizată și informativă

 

MODALITATI DE PLATA

În toate magazinele Lidl aveţi posibilitatea de a plăti în numerar sau cu cardul dumneavoastră. Avantajul e că în acest mod puteţi achita chiar şi valori ridicate, fără a trebui să purtaţi la dumneavoastră suma respectivă în numerar.

Dorind diversificarea modalităţilor de plată acceptate în magazinele reţelei sale, Lidl oferă posibilitatea de plată cu tichete de masă şi tichete cadou comercializate de Sodexo, ChequeDejeuner, Edenred, precum şi cu cardurile Compliments, oferindu-le clienţilor săi flexibilitate maximă în privinţa opţiunilor de plată a cumpărăturilor.

Plata contactless este disponibilă la toate casele de marcat.

Pentru moment, plata cu două carduri pentru un singur bon de cumpărături nu este posibilă.

Program de functionare
Aproape toate magazinele noastre au un program de functionare prelungit. Puteti face cumparaturi  de luni pana sambata intre 8-21 si duminica intre 9 – 17.

Lidl iese in evidenta in special prin temele pe care le abordeaza saptamanal, prezente si in catalogul de oferte: Saptamana Americana, Saptamana Curateniei, Dimineata de vis, Saptamana Auto, Valentine’s Day, Saptamana modei si multe altele.

Marcile proprii LIDL pe care le regasiti si in catalogul Lidl online:
– Ballino (inghetata);
– Baroni (mezeluri);
– Cien – marca proprie Lidl – (Sampon, gel de par, fixativ, deodorant, sampon pentru igiena intima, sapun lichid, crema de maini);
– Combino (paste, spaghetti, tagliatelle, penne, farfalle, fusilli si diverse sosuri);
– W5 (gama completa de produse pentru curatenie);
– Milbona(lapte si produse lactate);
– Pikok(cremwusti, carnati, semopreparate);
– Vitafit (Sucuri naturale cu 100% continut de fructe);
– Sudenlly (parfum cu miresme de citrice si flori);
– Sir Edward Tea (ceaiuri cu diverse arome);
– Pilos (lapte, unt, iaurt, smantana, frisca);

O parte din aceste produse se gasesc in catalogul Lidl online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *