Sari la conținut

Black Friday la eMAG

  • de
Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG

In fiecare an, eMAG inchide site-ul înainte de Black Friday,iar pe pagina de start a site-ului va fi publicat mesajul standard ”Începem dimineața devreme”

Cand este Black Friday  Romania la eMAG?

La eMAG ,Black Friday  inseamna si reduceri ale partenerilor din Marketplace.
a sa te conectezi la ofertele de Black Friday, asigura-te ca esti abonat la newsletterul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi.

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, Black Friday  la eMAG ar putea începe între orele 6.00 și 7.30. Acum trei ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20. Acum doi ani, Black Friday  a început la ora 6.45, iar anul trecut site-ul a devenit activ in jurul orei 07.25.

Pentru a nu rata startul reducerilor  Black Friday ,de anul acesta cei de la eMAG le recomanda  consumatorilor  să-și instaleze aplicația retailer-ului, pentru a fi alertați în momentul în care  acestea încep .

Anul trecut, secunda de aur a fost 7:26:04 când au fost vândute 250 de produse pe secundă iar minutul de aur a fost 7:25, când au fost făcute 7.500 de comenzi.

Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate.

Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor.  Cu ajutorul aplicatiei eMAG, plata se efectueaza rapid prin card bancar, exista posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT.

Black Friday 2020 a batut toate recordurile istorice.

S-au inregistrat, intr-o singura zi, 12,4 milioane de vizite iar valoarea produselor comandate a fost de 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult decat in 2019.

Comanda ridicata in cel mai scurt timp s-a inregistrat la easybox, la doar 7 minute de la incarcare, chiar in ziua de Black Friday.

In primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse in valoare de 4.7 milioane de lei, iar comanda cu cele mai multe produse a fost platita online cu cardul si a continut 97 de produse distincte din categorii precum bacanie, bauturi si produse pentru ingrijirea locuintei.

Printre produsele speciale comandate in 2020 de Black Friday se numara 15 masini, sute de inchirieri de rulote, 1.881 de teste RT-PCR si servicii medicale, 8.8 kg monede si lingouri de aur, 53.000 litri de carburant, 1.220 nopti de cazare.

Când începe Black Friday 2022 la eMAG şi Altex ?

  • eMAG – compania merge pe clasic, va organiza Black Friday 2022 într-o singură zi, iar aceasta este vineri, 11 noiembrie;
  • Altex – în acest an comerciantul va organiza Black Friday  în valuri, timp de o lună. Startul va fi dat pe 27 octombrie, iar la fiecare 7 zile produsele prinse în campanie vor fi schimbate, urmând ca cele pomovate în cele 7 zile anterioare să revină la preţ normal.

Ni se promit multe şi de data aceasta, eMAG susţinând că vrea să depăşească numărul de 4.5 milioane de produse aduse în ofertă anul trecut. Pregătirile pentru Black Friday 2022 au început încă din vară, iar ca de fiecare dată aşteptările sunt mari (din păcate, în multe cazuri, la fel vor fi şi dezamăgirile).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *