Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

- Advertisement -

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Aplicatia Hidroelectrica

Hidroelectrica va avea aplicație pentru cei peste 500.000 de clienți ai sai
Între timp, mulți clienți se plâng că nu au primit încă facturi pentru consumul din vara anului trecut.

- Advertisement -

La începutul acestei luni reprezentanţii Hidroelectrica au anunţat că în curând aplicaţia mobila pentru plăţi si transmitere index va fi disponibilă .

- Advertisement -

La acel  moment am aflat că aplicaţia este în curs de dezvoltare şi că se lucrează la sincronizarea bazelor de date.

Sigur că nu ne aşteptam ca lucrurile să avanseze atât de repede, dar iată că acest sfârşit de săptămână vine cu o surpriză foarte plăcută.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Aplicaţia SPEEH  Hidroelectrica SA este disponibilă  atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Informaţia a fost publicată pe grupul de Facebook Client Hidroelectrica , românii fiind în sfârşit fericiţi că îşi vor putea plăti facturile întârziate cu lunile, rapid şi fără probleme.

Dat fiind faptul ca  în prezent foarte mulţi abonaţi Hidroelectrica încearcă să instaleze aplicaţia , sunt şanse foarte  de mari ca aplicaţia să nu fie vizibilă tuturor  romanilor în magazinele de aplicatii.

Pentru unii aşteptarea poate varia de la câteva ore, la câteva luni. Cert este că până în 2024 o vor  putea descărca cu siguranţă toti clientii .

Reprezentanții companiei au mai anunțat și la începutul lunii ianuarie a acestui an  că lucrează și la o aplicație mobilă, astfel încât clienții să își trimită indexul și să plătească facturile.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Hidroelectrica a anunțat în decembrie 2022 că a implementat noul sistem informatic de facturare, care integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor, potrivit unei informări pe site-ul companiei.

„Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informativ se va realiza după aprobarea funcționării conforme a noilor softuri”, a transmis Hidroelectrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.