Când va fi disponibila aplicația de la Hidroelectrica?

Când va fi disponibila aplicația Hidroelectrica?

Dacă ești unul dintre clientii  Hidroelectrica, probabil că ai auzit de aplicația mobilă pe care compania o pregătește de ceva timp.

Aplicația iti va permite sa gestionezi  contul, să plătești facturile, să transmiți indexul și să acesezi alte informații utile despre serviciile Hidroelectrica, direct de pe telefonul tau Android sau iOS.

Dar când se va lansa oficial  aplicația Hidroelectrica ?

Deocamdata aplicația Hidroelectrica este în curs de dezvoltare. Reprezentanții companiei au mai anunțat și la începutul lunii ianuarie că lucrează și la o aplicație mobilă.

Potrivit unor surse , aplicația ar putea fi lansată în prima jumătate a anului 2024. Totuși, acest termen poate fi afectat de eventuale probleme tehnice.

Lansarea aplicației hidroelectrice este un proiect  complex, care implică mai multe  de etape și teste. Ea va fi disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și iOS, iar clienții Hidroelectrica o vor putea descarca gratuit.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Aplicaţia SPEEH Hidroelectrica SA va fi  disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Informaţia a fost publicată pe grupul de Facebook Client Hidroelectrica , clientii Hidroelectrica fiind în sfârşit fericiţi că îşi vor putea plăti facturile întârziate cu lunile, rapid şi fără probleme.

Dat fiind faptul ca în prezent foarte mulţi abonaţi Hidroelectrica încearcă să instaleze aplicaţia , deocamdata aplicaţia nu poate fi descarcata în magazinele de aplicatii.

Cert este ca în 2024 o vor putea descărca cu siguranţă toti clientii .

Reprezentanții companiei au mai anunțat și la începutul lunii ianuarie a acestui an că lucrează și la o aplicație mobilă, astfel încât clienții să își trimită indexul și să plătească facturile.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Hidroelectrica a anunțat în decembrie 2022 că a implementat noul sistem informatic de facturare, care integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici .

„Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informativ se va realiza după aprobarea funcționării conforme a noilor softuri”, a transmis Hidroelectrica.

Aplicatie  Hidroelectrica-Functii

Aplicația Hidroelectrica  va permite gestionarea contului, să plătiti facturile, să transmiteti indexul sau sa accesati alte informații utile despre serviciile Hidroelectrica, direct de pe telefonul tau Android sau IOS, sau tableta.

Cum descarc aplicația Hidroelectrica de pe Magazin Play sau App Store

Aplicația va fi disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și iOS, iar descărcarea ei va fi gratuită.

Iată cum poți descarca aplicatia speeh Hidoelectrica :

  • Pentru a descărca aplicația Hidroelectrica pentru Android, trebuie să accesezi magazinul Google Play și să cauți aplicatia Hidroelectrica . Apoi, trebuie să apeși pe butonul Instalează și să aștepți ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul tău.
  • Pentru a descărca aplicația Hidroelectrica pentru iOS, trebuie să accesezi magazinul App Store  să cauți aplicația hidroelectrica , sa o descarci si apoi astepti sa se instaleze.
  • După ce ai efectuat toți acești pași, trebuie să o deschizi și să introduci adresa de email și parola pe care le-ai folosit pentru a te înregistra pe site-ul Hidroelectrica. Dacă nu ai un cont, poți crea unul prin aplicație, urmând pașii indicați . Apoi, vei putea accesa toate funcționalitățile și serviciile oferite.
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.