Galaxy Z Flip 6 preț si specificații

Galaxy Z Flip 6 preț si  specificații

 

Galaxy Z Flip 6 va fi următorul telefon pliabil cu clapetă la Samsung și ne așteptăm să-l vedem cândva în vara acestui an. Acum ne apropiem din ce în ce mai mult de posibilă dată de lansare a dispozitivului – despre care mulți speculează că va fi în jurul datei de 10 iulie 2024 . Scurgerile de informatii si zvonurile creează hype, ca de obicei cu orice dezvăluire mare de telefon.

  Galaxy Z Flip 6   dintr-o privire

  • Când aștepți să apară  Galaxy Z Flip 6  ?  – Scurgerile de informatii  sugerează că am putea vedea un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea Galaxy Z Flip 6 pe 10 iulie 2024.
  • Ce caracteristici nu ar putea fi pentru Samsung  Galaxy Z Flip 6  ? –  Samsung Galaxy Z Flip 6 ar putea fi actualizat incremental, cu un corp ceva mai gros, alături de un upgrade de procesor.
  • Cât ar putea costa Galaxy Z Flip 6 ?  – Nu există încă zvonuri despre prețul Galaxy Z Flip 6, dar Samsung ar putea să-l păstreze neschimbat și să prețeze telefonul în jur de 999 USD pentru varianta de bază.

Data lansării Galaxy Z Flip 6 preț – specificații și caracteristici

Dacă sunteți unul dintre cei care devin nerăbdători cu privire la noua frumusețe cu clapetă de la Samsung în timp ce vorbim, ați ajuns în articolul potrivit.

 

- Advertisement -

Așadar, să trecem la ceea ce am auzit până acum despre gloriosul Samsung Galaxy Z Flip 6  .

Data de lansare  Galaxy Z Flip 6 – Galaxy Z Flip 6 Pret

Conform tradiției, pliantele Samsung sunt dezvăluite în timpul unui eveniment foarte așteptat de vară. Evenimentul are loc de obicei la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. Cu toate acestea, am observat o tendință ca evenimentul să se întâmple mai devreme în ultimii doi ani.

În primul rând, predecesorul Flip 6, Flip 5 , a fost anunțat pe 26 iulie. Acum zvonurile susțin că dispozitivele pliabile vor putea fi folosite mai devreme, pe 10 iulie. Dacă versiunile anterioare sunt de așteptat, ne așteptăm ca cele două telefoane să fie lansate. două săptămâni mai târziu.

 Galaxy Z Flip 6 PRET de așteptat

Prețul potențial pentru Flip 6 rămâne secret . Deci, pentru moment, presupunem că strategia de preț va rămâne aceeași ca predecesorul lui Flip 6. Cu toate acestea, o creștere a prețului nu este exclusă, așa că obțineți cont de asta. Iată ce ne așteptăm pentru prețul Galaxy Z Flip 6 .

 

Galaxy Z Flip 5 la începutul aproximativ 1.000 de dolari în SUA. Mulți  oameni spun  că 999 USD este un număr magic pe care consumatorii îl privesc favorabil, iar Samsung și-a propus să pună prețul său la telefonul  pliabil sub 1.000 de dolari (ignorând rotunjirea în sus). Având în vedere că Galaxy Z Flip 6 nu pare să aibă prea multe față de predecesorul său, rămâne de văzut dacă Samsung ar putea menține prețul Flip 6 competitiv.

    • Samsung Galaxy Z Flip 6 pret  8GB/256GB: 999,99 USD
    • Samsung Galaxy Z Flip 6 pret  8GB/512GB: 1.119,99 USD

Specificațiile afișajului Galaxy Z Flip 6: așteptări și zvonuri  – Galaxy Z Flip 6 preț

Conform lui Ross Young , care  spune că afișajul exterior al lui Z Flip 6 va fi și mai mare la 3,9 inci , a mai spus că ecranul pliabil poate fi mai mare, dar nu a precizat cât de mult. Este posibil ca celelalte specificații de afișare pentru Flip 6 să rămână similare cu predecesorul său.

Principalele aspecte de afișare Z Flip 6  :

  • ecranul pliabil
  • dimensiunea să fie puțin mai mare decât 6,6 inchi, cel mai probabil 6,7
  • rezoluție așteptată 2640 x 1080 (FHD+)
  • AMOLED dinamic 2X
  • rata de reîmprospătare a afișajului de 120 Hz

Specificații afișajului exterior Z Flip 6  – Galaxy Z Flip 6 preț

  • dimensiunea să fie de aproximativ 3,9 inci
  • rezoluție așteptată 720 x 748
  • SUPER AMOLED

Bateria Galaxy Z Flip 6 și specificațiile de încărcare: la ce vă așteptați –  Galaxy Z Flip 6 preț

Un zvon recent spune acum că Samsung se gândește să facă bateria Z Flip 6 mai mare. Zvonurile spun de fapt că putem vedea o baterie de 4.000 mAh pentru Flip 6 , ceea ce, dacă ajunge să fie adevărat, este o veste grozavă.

Flip 5 are o baterie de 3.700 mAh cu viteze de încărcare de 25 W cu fir și 10 W fără fir. Flip 4 are și aceleași specificații ale bateriei.

Funcții și software-ul Galaxy Z Flip 6: la ce vă așteptați  – Galaxy Z Flip 6 preț

Ne așteptăm ca telefonul să fie livrat cu Android 14 și One UI 6, iar apoi va fi probabil actualizat la One UI 7 la sfârșitul anului 2024. De asemenea, nu putem aștepta siguranța ca Galaxy AI de la Samsung să ajungă și la modul pliabil. .

Funcții precum Live Translate, Circle to Search și alte trucuri AI generative și fantastice vor fi cu siguranță disponibilă pe Flip 6.

În afară de asta, ne așteptăm ca funcțiile specifice pliabilului de la Flip 5, cum ar fi, de exemplu, modul Flex, să fie disponibil și pentru Flip 6. Și există spațiu suficient pentru ca Samsung să nu surprindă.

Hardware așteptat pentru Galaxy Z Flip 6 – Galaxy Z Flip 6 preț

Pliabilele cu clapetă de la Samsung vin întotdeauna cu cel mai recent și mai bun cip. În cazul lui Z Flip 6 , aceasta înseamnă un cipSnapdragon 8 Gen 3 , 8 GB de RAM pentru multitasking fără întreruperi (12 GB ar putea fi, de asemenea, o opțiune, conform zvonurilor) și o stocare inițială de 256 GB. De asemenea, este așteptată o variantă de stocare mai mare, de 512 GB. După ce am menționat mai devreme, o versiune de 1TB este puțin probabilă.

Un zvon recent (și oarecum surprinzător) indică faptul că pliabilul are un cip Exynos în unele regiuni , care este o strategie pe care Samsung nu a folosit-o până acum la pliabile sale. Probabil că vom ști dacă acest zvon este adevărat în curând, așa că rămâți pe fază!

Una peste alta, asta stim pana acum despre pliabilul z Flip 6

Acest articol este actualizat în mod regulat, așa că asigurați-vă că marcați această pagină pentru a rămâne la curent cu informațiile Flip 6 înainte de lansarea sa oficială.

Lansare Samsung Z Fold 5- Pret si specificații 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.