În astrologie, adesea avem tendința să ne concentrăm doar pe Luna Plina. Este adevărat că este un moment deosebit de intens în . Totuși, ne-am înșela să pierdem Luna Nouă .

Ce semne zodiacale vor fi influențate de Luna Nouă?

Dintre toate fazele Lunii , Luna Nouă este cea care anunță un Nou Inceput. Este într-adevăr punctul de plecare al unui ciclu de o lună în care, chiar în mijloc, vom găsi faimoasa noastră lună plină . În timpul Lunii Noi: Soarele și Luna sunt exact în aceeași axă cu Pământul. Rezultatul: Luna pare a fi „iluminată din spate” și este foarte dificil să o distingi cu ochiul liber. Apropierea Soarelui și a Lunii îl face un moment puternic, propice schimbării.

- Advertisement -

In 15 noiembrie va avea loc deci o „Lună Nouă”în zodia Scorpionului. Al treilea decan al semnului Taurului, Leului și Vărsătorului ar putea avea o dispoziție proastă în weekend cu acesta din urmă. Cu toate acestea, va fi benefic pentru semnele Racului , Scorpionului, Peștilor, Capricornului și Fecioarei. Un început constructiv de lună: ideile vor curge și este momentul perfect pentru a începe să puneți lucrurile la locul lor.

Efectele Lunii Noi în Scorpion

În fiecare lună, Luna Nouă este plasată într-un anumit semn zodiacal . De această dată, așadar, ea se află în zodia Scorpionului . Luna guvernează o mare parte din viața noastră interioară și emoțiile noastre. Spre deosebire de Soare, care luminează și definește personalitatea noastră interioară sau Ascendentul, care este despre imaginea pe care o trimitem înapoi, Luna este despre ceea ce puțini dintre cei dragi știu despre noi.

- Advertisement -

Semnul Scorpionului reprezintă ceea ce este ascuns, misterios și profund. Urăște superficialitatea și trebuie să sape, să înțeleagă. Prin urmare, o Lună în Scorpion va avea tendința de a scoate la iveală tot ceea ce încercăm să evităm de mult timp.

Acesta este momentul perfect pentru a vă decide să vă confruntați cu temerile și problemele pe care nu doriți să le faceți față. Dacă nu rezolvăm această problemă,ne-am blocat în aceeași etapă. Așadar, dacă ezitați, de exemplu, să începeți psihoterapia sau să abordați un subiect sensibil cu o persoană dragă, trebuie sa treceti de aceasta etapa!

Scorpionul este, de asemenea, o zodie  curajoasa, așa că nu ar trebui să ne fie frică, ne ajută sa depășim cu luciditate si curaj toate  obstacolele  care ne stau în față .

Acum este momentul perfect pentru a încheia un ciclu și de a începe un altul nou!