În astrologie, adesea avem tendința să ne concentrăm doar pe Luna Plina. Este adevărat că este un moment deosebit de intens în . Totuși, ne-am înșela să pierdem Luna Nouă .

Ce semne zodiacale vor fi influențate de Luna Nouă?

Dintre toate fazele Lunii , Luna Nouă este cea care anunță un Nou Inceput. Este într-adevăr punctul de plecare al unui ciclu de o lună în care, chiar în mijloc, vom găsi faimoasa noastră lună plină . În timpul Lunii Noi: Soarele și Luna sunt exact în aceeași axă cu Pământul. Rezultatul: Luna pare a fi „iluminată din spate” și este foarte dificil să o distingi cu ochiul liber. Apropierea Soarelui și a Lunii îl face un moment puternic, propice schimbării.

In 15 noiembrie va avea loc deci o „Lună Nouă”în zodia Scorpionului. Al treilea decan al semnului Taurului, Leului și Vărsătorului ar putea avea o dispoziție proastă în weekend cu acesta din urmă. Cu toate acestea, va fi benefic pentru semnele Racului , Scorpionului, Peștilor, Capricornului și Fecioarei. Un început constructiv de lună: ideile vor curge și este momentul perfect pentru a începe să puneți lucrurile la locul lor.

Efectele Lunii Noi în Scorpion

În fiecare lună, Luna Nouă este plasată într-un anumit semn zodiacal . De această dată, așadar, ea se află în zodia Scorpionului . Luna guvernează o mare parte din viața noastră interioară și emoțiile noastre. Spre deosebire de Soare, care luminează și definește personalitatea noastră interioară sau Ascendentul, care este despre imaginea pe care o trimitem înapoi, Luna este despre ceea ce puțini dintre cei dragi știu despre noi.

Semnul Scorpionului reprezintă ceea ce este ascuns, misterios și profund. Urăște superficialitatea și trebuie să sape, să înțeleagă. Prin urmare, o Lună în Scorpion va avea tendința de a scoate la iveală tot ceea ce încercăm să evităm de mult timp.

Acesta este momentul perfect pentru a vă decide să vă confruntați cu temerile și problemele pe care nu doriți să le faceți față. Dacă nu rezolvăm această problemă,ne-am blocat în aceeași etapă. Așadar, dacă ezitați, de exemplu, să începeți psihoterapia sau să abordați un subiect sensibil cu o persoană dragă, trebuie sa treceti de aceasta etapa!

Scorpionul este, de asemenea, o zodie  curajoasa, așa că nu ar trebui să ne fie frică, ne ajută sa depășim cu luciditate si curaj toate  obstacolele  care ne stau în față .

Acum este momentul perfect pentru a încheia un ciclu și de a începe un altul nou!