Sari la conținut

Webcam Live Sureanu

Webcam Live Sureanu

Webcam Live Sureanu -Domeniul schiabil Sureanu

Webcam Sureanu Poarta Raiului :Zapada Sureanu :Cazare Sureanu

Webcam live Șureanu

Domeniul Schiabil Sureanu se afla in jud. Alba, intre Vf. Sureanu si Vf. Ausel.

Domeniul schiabil Sureanu este alcătuit din 10 pârtii  pentru toate categoriile de schiori si insumeaza aproximativ 11km. Domeniul schiabil se găseste în munții Șureanu (cunoscuți și ca munții Sebeșului), subdiviziune a masivului Parâng. Cele 10 partii se gasesc sub doua dintre cele mai inalte varfuri din muntii Sureanu: Varful lui Patru 2103m si Vf Sureanu 2059m.

Iată, pe scurt, cele 10 partii, care beneficiază atât de o bună marcare și semnalizare cât și de măsuri de siguranță.

Spre deosebire de alte domenii schiabile din țară, la Surenu veți găsi trei apres-ski-uri cu structuri constructive inedite ca forme arhitecturale, situate pe versanți diferiți, pentru a percepe vizual perspective deosebite asupra întregului ansamblu al DOMENIULUI SCHIABIL unde, dacă poposiți, veți avea parte de odihnă plăcută și o servire ireproșabilă.

În prezent, accesul pe DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU se realizează iarna pe ruta: SEBEȘ – barajul OAȘA, pe DN 67C, pe o șosea care vara face legătura cu TRANSALPINA, apoi la dreapta, pe lângă lacul de acumulare pe DJ 704, ruta: OAȘA – Mănăstirea OAȘA – LUNCILE PRIGOANEI (stațiune de pensiuni, aflată la 4,5 km distanță de DOMENIUL Sureanu) – stațiunea POARTA RAIULUI (aflată la 1,2 km distanță de DOMENIUL Sureanu, cu spații de cazare și alimentație publică deosebite – HOTEL SF. PETRU și pensiunile ȘUREANU și BELLAMY) – DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU. Distanța din Sebeș este de 82 de kilometri și se realizează, în condiții de iarnă în aproximativ 1,30 – 2 ore, incluzând popasurile.

Webcam live  Sureanu cu vedere la Turn.

webcam live Sureanu

VEZI imagini live prin webcam Sureanu 

Programul partiilor domeniul Sureanu  Webcam Live Sureanu

Partiile sunt deschise pentru turisti de marti pana duminica, de la ora 09:00 la ora 17:00. Luni este  inchis deoarece este  zi de revizie la instalatii.

Cum ajungi la Domeniul Sureanu Webcam Live Sureanu
În prezent, accesul pe DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU se realizează iarna pe ruta: SEBEȘ – barajul OAȘA, pe DN 67C, pe o șosea care vara face legătura cu TRANSALPINA, apoi la dreapta, pe lângă lacul de acumulare pe DJ 704, ruta: OAȘA – Mănăstirea OAȘA – LUNCILE PRIGOANEI (stațiune de pensiuni, aflată la 4,5 km distanță de DOMENIUL Sureanu) – stațiunea POARTA RAIULUI (aflată la 1,2 km distanță de DOMENIUL Sureanu, cu spații de cazare și alimentație publică deosebite – HOTEL SF. PETRU și pensiunile ȘUREANU și BELLAMY) – DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU.

Distanța din Sebeș este de 82 de kilometri și se realizează, în condiții de iarnă în aproximativ 1,30 – 2 ore, incluzând popasurile.

Webcam Live Sureanu

Tarife
Adult Copil (*)
Număr ore / pct
Cartela 4 ore 65 60
Cartela 10 pct 45 RON 40 RON
Cartela 20 pct 80 RON 75 RON
Cartela 100 pct 370 RON 350 RON
Abonamente pe timp
1 zi 100 RON 90 RON
3 zile 270 RON 250 RON
6 zile + 1 zi gratis 600 RON 540 RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *