More

  Terence Crawford isi păstrează titlul in fata lui Kell Brook

  - Advertisement -

  Americanul Terence Crawford, acum neînvins în 37 de meciuri – 28 prin KO – și-a păstrat titlul  învingându-l pe englezul Kell Brook  în runda a 4-a sâmbătă la Las Vegas, SUA. 

  Mare favorit în această luptă, Crawford l-a lăsat pe Brook să se amăgească în trei ocazii, timp în care a vrut  să vadă unde poate găsi breșa

  - Advertisement -

  Apoi a accelerat: o lovitură dreaptă  la nivelul ochiului stâng l-a trimis pe englez, în corzi, apoi alte trei lovituri au provocat o primă intervenție a arbitrului, pentru a verifica dacă Brook era în stare sa continue meciul .

  - Advertisement -

  Crawford, 33 de ani, unul dintre cei mai buni pugilisti din lume, nu a ezitat să se ridice la înălțimea reputației sale, înșirând mai multe lovituri de croseu  stânga dreapta, adversarului il face pe arbitru sa intervina.

  Crawford a câștigat  prin KO în runda a 4-a,  demonstrând de ce este considerat cel mai bun boxer din lume. Atât de bună a fost lovitura lui Crawford încât după meci Brook a declarat că ”nici nu știu ce m-a lovit. Nu am pățit asta niciodată, nici măcar la antrenament”.

  De partea cealaltă, Crawford a declarat că vrea ca următorul meci să fie în fața super campionului centurii WBA, Manny Pacquiao.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.