More

  Terence Crawford isi păstrează titlul in fata lui Kell Brook

  Americanul Terence Crawford, acum neînvins în 37 de meciuri – 28 prin KO – și-a păstrat titlul  învingându-l pe englezul Kell Brook  în runda a 4-a sâmbătă la Las Vegas, SUA. 

  Mare favorit în această luptă, Crawford l-a lăsat pe Brook să se amăgească în trei ocazii, timp în care a vrut  să vadă unde poate găsi breșa

  Apoi a accelerat: o lovitură dreaptă  la nivelul ochiului stâng l-a trimis pe englez, în corzi, apoi alte trei lovituri au provocat o primă intervenție a arbitrului, pentru a verifica dacă Brook era în stare sa continue meciul .

  Crawford, 33 de ani, unul dintre cei mai buni pugilisti din lume, nu a ezitat să se ridice la înălțimea reputației sale, înșirând mai multe lovituri de croseu  stânga dreapta, adversarului il face pe arbitru sa intervina.

  Crawford a câștigat  prin KO în runda a 4-a,  demonstrând de ce este considerat cel mai bun boxer din lume. Atât de bună a fost lovitura lui Crawford încât după meci Brook a declarat că ”nici nu știu ce m-a lovit. Nu am pățit asta niciodată, nici măcar la antrenament”.

  De partea cealaltă, Crawford a declarat că vrea ca următorul meci să fie în fața super campionului centurii WBA, Manny Pacquiao.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Nou publicat